Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο σκάνδαλο σε επιτροπή προμήθειας της ΕΛΑΣ - Καταγγελία για ... πειραγμένα τσιπάκια σε ... "υπέργηρους" σκύλους

Πρόσφατα, το bloko.gr αποκάλυψε σκάνδαλο και δη καραμπινάτο που συντελέστηκε σε επιτροπή προμήθειας υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τα ΤΕΕΜ και τη μίζα των
45.000 ευρώ (ΕΔΩ), ασφαλείς πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για νέα σοβαρή υπόθεση ... λαθροχειρίας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Μάλιστα, το αξιοπρόσεκτο είναι πως στο επίκεντρο της έρευνας μετά από σχετική καταγγελία βρίσκεται ο ίδιος αξιωματικός που ήταν πρόεδρος και στην άλλη επιτροπή για την πιθανότητα έκνομων ενεργειών της οποίας το αρχηγείο διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και ανατέθηκε στους αδιάφθορους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, έγινε προμήθεια σκύλων για να ενταχθούν στην ομάδα των Κ9 και έγινε το αδιανόητο πρωτοφανές. Ο διαγωνισμός έθετε ως προϋπόθεση η ηλικία των σκύλων να μην ξεπερνά τα 2 έτη, δεδομένου ότι η υπηρεσιακή θητεία τους μπορεί να φτάσει το ανώτερο μέχρι την ηλικία των 9 με 10 χρόνων, η οποία φέρεται ότι παραβιάστηκε.

Έγινε προμήθεια σκύλων ηλικίας 5 ετών (!!!) στους οποίους έγινε αντικατάσταση στα τσιπάκια που περιέχονται μεταξύ άλλων ... προσωπικών δεδομένων οι πληροφορίες για την ηλικία και τοποθετήθηκαν άλλα ώστε να φαίνονται μικροί, ώστε να εκπληρούν τις προδιαγραφές.

Οι σκύλοι όμως εξετάστηκαν από ειδικούς κτηνίατρους οι οποίοι φέρεται ότι προσδιόρισαν την απάτη.



του Γιώργου Καραϊβάζ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια