Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η εντυπωσιακή πολίστρια και αστυνομικός του ΟΦΗ, Στέβη Παπαϊωάννου

Το «μυστικό» της εντυπωσιακής πορείας που κάνουν φέτος στην Α2 πόλο οι γυναίκες του ΟΦΗ, είναι σίγουρα η εμπειρία κάποιων αθλητριών, που ήρθαν φέτος, με σκοπό να ενισχύσουν την
ομάδα, στην πρώτη της χρονιά στην Α2, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Η τερματοφύλακας Στέβη Παπαϊωάννου, είναι σίγουρα μία από αυτές. Μια αθλήτρια με μεγάλες παραστάσεις από την υδατοσφαίριση, πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική ομάδα, εμπειρίες από την Α1 και μεγάλη παρουσία σε δυνατούς συλλόγους, όπως η Γλυφάδα, η Πάτρα, ο Πανιώνιος, ο Ηλυσιακός, φόρεσε φέτος το σκουφάκι του ΟΦΗ και κάνει την διαφορά.Η 31χρονη Στέβη Παπαϊωάννου από την Πάτρα, που εκτός από πολίστρια είναι αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και εντυπωσιακή γυναίκα (όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες), μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την απόφασή της, να αγωνιστεί φέτος στην ομάδα του Ηρακλείου και για την πορεία της ομάδας στην Α2 κατηγορία.
«Επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί έχει καλό σύνολο και πολύ καλές μονάδες. Έχει υποδομές, μικρά παιδιά, υπάρχει όρεξη, υπάρχει διάθεση, και πίστευα από την αρχή ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Όπως και έγινε. Αρχικά μας ενδιέφερε η άνετη παραμονή και να αποφύγουμε τον όμιλο καθόδου. Αυτό έγινε σχεδόν αμέσως. Είδαμε από την πρώτη φάση, ότι μπορούμε να βρεθούμε στον όμιλο ανόδου. Κλειδώσαμε τον βασικό μας στόχο και πλέον είμαστε πιο ελεύθερες, για ότι καλύτερο».
Για το υλικό που έχει η ομάδα πόλο γυναικών του ΟΦΗ, τόνισε: «Το βασικό είναι ότι το ευχαριστιόμαστε. Όλα τα παιχνίδια. Από τις μικρότερες αθλήτριες, μέχρι και τις μεγαλύτερες. Περνάμε καλά. Οι ομάδες χρειάζονται κατά βάση και την εμπειρία, αλλά και το ταλέντο, τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Όλο αυτό αν δέσει καλά, τα αποτελέσματα έρχονται. Χρειάζεται υπομονή και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».
Για το αν μπορεί να κάνει ο ΟΦΗ, την έκπληξη στα πλέι οφ, δήλωσε: «Είμαστε στο φάιναλ φορ και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο.Να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο ας έρθει».
https://maleviziotis.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια