Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Τοτονίδης: Τί θα γίνει με τις αποσπάσεις στα νησιά

Διαβάστε το κείμενο τού Γιάννη Τοτονίδη: Σχετικά με τη δύναμη των αποσπασμένων που υπηρετούν σε Έβρο και νησιά για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών και την φύλαξη
των συνόρων, για τον προβληματισμό τους όσο αφορά αν θα παραμείνουν μετά την λήξη της απόσπασης τους έως την διενέργεια των εθνικών εκλογών ή αν θα αντικατασταθούν κανονικά, ήδη η ΠΟΣΥΦΥ έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Έχουμε θέσει την ανησυχία όλων αυτών που βρίσκονται αποσπασμένοι, σχετικά με τους εκλογικούς καταλόγους, την διάρκεια της απόσπασης μιας και οι περισσότεροι που βρίσκονται σε νησιά και Έβρο, η απόσπασή τους λήγει στις 30 Ιουνίου. Επίσης καταθέσαμε και το γεγονός πως για ορισμένους δεν είναι δυνατή μια ενδεχόμενη παράταση της απόσπασης λόγω συμπλήρωσης του εξαμήνου.
Ήδη το Αρχηγείο έχει λάβει γνώση των προβληματισμών που καταθέσαμε και αναμένουμε σύντομα να διευκρινιστούν τα ζητήματα αυτά.
Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας αφού η ηγεσία είναι ενήμερη και επεξεργάζεται το πλαίσιο. Ευελπιστώ πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διευκρινήσεις.
Τοτονίδης Ιωάννης
Γ.Γραμματέας ΠΟΣΥΦΥ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια