Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος απαντά στον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Πυροσβεστων Αττικής

Ακόμα ένα ατόπημα, ακόμα μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης λίγες ώρες πρίν τις εκλογές της Ένωσης Αττικής από τον συνήθη ύποπτο! Σε έχουν μάθει, σε έχουν καταλάβει όλοι
συνάδελφε, που για να κερδίσεις λίγη δημοσιότητα για μία ακόμα φορά αδικείς τον εαυτό σου και όσους εκπροσωπείς!
   Άκυρος και άκαιρος, στην πρώτη σου ανακοίνωση, αναμόχλευσες ένα θέμα, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια που τελέστηκε το συμβάν, που τελικά δεν έχει καμία σχέση με προστασία συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, αλλά με έλεγχο υπηρεσιακού - επιχειρησιακού έργου του Διοικητή της Υπηρεσίας σου κατά την διάρκεια συμβάντος! Αυτό όπως είναι ευκολονόητο, δεν αποτελεί μέρος του συνδικαλιστικού σου ρόλου αλλά προσωπική επιλογή σου! Και ο τελευταίος συνάδελφος το κατανοεί σε αντίθεση με την δική σου προσπάθεια να τεκμηριώσεις προσπάθεια συνδικαλιστικής φίμωσής σου!
   Αλήθεια γιατί δεν εκθέτεις δημοσίως τους λόγους που σε τιμώρησαν;  Γιατί δεν αναφέρεις στην «γενναία» ανακοίνωσή σου ότι παραπλάνησες το Δ.Σ. της Ένωσης Αττικής για δήθεν συνδικαλιστική δίωξη, προσπαθώντας να δημιουργήσεις την εικόνα του διωκόμενου και κυνηγημένου συνδικαλιστή;
   Μάλιστα έφτασες στο σημείο να χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα τον πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ. Χανίων, όπου σου απαντά καταλλήλως στην από 31.05.2019 επιστολή του, παραλληλίζοντας τις δύο περιπτώσεις προσπαθώντας να δικαιολογήσεις το ατόπημά σου! Μόνο που η εν λόγω καταγγελία του Προέδρου Νεκτάριου Καριωτάκη, αφορούσε όντως συνδικαλιστικό θέμα (παραβίαση εργατικού δικαιώματος), σε αντίθεση με το θέμα που με τόσο στόμφο προσπαθείς ατυχώς να αναδείξεις!
     Όσον αφορά την δεύτερη ανακοίνωσή σου με τον τρομερό τίτλο «Συνδικαλιστές διώκουν Συνδικαλιστές» γιατί δεν αναφέρεις ότι ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν αυτός που κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα ότι μέλος των Ανεξαρτήτων Πυροσβεστών Αττικής υφάρπαξε εκλογικό υλικό (Μητρώο Μελλών) της Ένωσης Αττικής και εξαφανίστηκε, παρουσία των επικεφαλών των υποψήφιων συνδυασμών Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ., Α.Ε.Π.Π. Ε.Α.Κ.Π. οι όποιοι καλέστηκαν ως μάρτυρες στο Α.Τ. Ομόνοιας προκειμένου να καταθέσουν για το συμβάν και χωρίς βέβαια να κατατεθεί καμία μήνυση από μέλη της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. Ακολούθησε αυτεπάγγελτη αυτόφωρη διαδικασία και  χωρίς χρειαστούν χρήματα που τόσο κόπτεστε για τα οικονομικά τη Ένωσης.    
    Ευπρόσδεκτη, αγαπητέ συνάδελφε κάθε ευπρεπής συνδικαλιστική κριτική, που μετά από ένα χρόνο απραξίας θυμήθηκες πάλι τους συναδέλφους στις εκλογές, που έτσι και αλλιώς θα τεθείς στην κρίση τους και αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά, την διαφορά ήθους και ποιότητας που μας χαρακτηρίζει και θα κριθείς τελικά αναλόγως!
   Τα «συνδικαλιστικά παντελόνια» προβάλλουν επιχειρήματα, θέσεις και τεκμηριωμένες απόψεις, και προπαντός της αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι, δεν πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα! Αυτό χαρακτηρίζει τελικά τους αδύνατους και τους πανικόβλητους!
Δυστυχώς για σένα «στο παραβάν ο συνάδελφος είναι μόνος του» και στις εκλογές στις 5 & 6 Ιουνίου θα σας δώσει την τελική απάντηση.
Ο επικεφαλής της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Αττικής

                                                             Δημήτριος Σταθόπουλος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια