Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος προς ηγεσία ΕΛΑΣ: Ακυρώστε αμέσως τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις καταγγελίες της ΠΟΑΞΙΑ και της ΠΟΑΣΥ για τη σύγκληση του
Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, που στιγμάτισε τη θητεία του με τις έκτακτες κρίσεις στην αστυνομία, αλλά και με την παρουσία του, ως μεταφερόμενος οπαδός-χειροκροτητής, σε κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να συμπεριφέρεται προκλητικά και ανάρμοστα με τη θέση και το αξίωμά του.
Αυτή τη φορά, με διαδικασίες εξπρές, ξένες προς κάθε νομιμότητα και ηθική, προαναγγέλλει σύγκληση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, 24 μόλις ώρες πριν εισέλθουμε και επισήμως στην προεκλογική περίοδο, με προφανή σκοπό την εξυπηρέτηση ‘‘ημετέρων’’.
Πρόκειται για ενέργεια πρωτοφανή, απαράδεκτη και καταδικαστέα, που πλήττει ευθέως την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ υπονομεύει το ηθικό των στελεχών της με την ωμότητα της κομματικής μεροληψίας της ηγεσίας της.

Καταδικάζουμε τις νοσηρές και αποδοκιμαστέες από την κοινωνία μεθοδεύσεις και καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ να ακούσει τις εύλογες διαμαρτυρίες των εκπροσώπων των αστυνομικών- που αξιώνουν σεβασμό και αναγνώριση της πολύπλευρης και πολύμορφης προσφοράς τους- αλλά και τη φωνή της λογικής, και να ακυρώσει πάραυτα την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια