Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχαΐα: Διαμορφώνουν κλίμα διώξεων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.-Κατασκεύασαν και διέρρευσαν λίστα "ανεπιθυμήτων"-"Καμία σχέση με την δική μας αντίληψη", απαντούν κύκλοι της ΝΔ


 Λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάποιοι που προφανώς λησμονούν τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί πολιτικά τις κρίσεις σε Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περίπτωση που εκλεγεί Πρωθυπουργός, ξεκίνησαν τις διαρροές.

 

Έτσι, την Παρασκευή εμφανίστηκε δημοσίευμα σε Αθηναϊκή εφημερίδα, μέσω του οποίου επιχειρείται να συμπεριληφθεί σε λίστα «συριζαίων» μία σειρά από αξιωματικούς που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο. Και το πιο σημαντικό πρόκειται για αξιωματικούς που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από την Αχαΐα και μέσω του δημοσιεύματος οι διαρροείς επιχειρούν να επιτύχουν (αυτό πιστεύουν) απαξίωση, παραγκωνισμό και αποστρατείες σε περίπτωση εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το δημοσίευμα που συνοδεύεται ακόμη και από φωτογραφίες αξιωματικών που προέρχονται από την Αχαΐα, προκάλεσε αναστάτωση στους κύκλους της ΕΛ.ΑΣ., και μάλιστα αξιωματικοί που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα, φέρονται έντονα δυσαρεστημένοι από την μεθοδολογία των διαρροέων.

 

Την ίδια στιγμή, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, τόνιζαν με εμφατικό τρόπο, ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο στην περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κερδίσει τις εκλογές: «Θα κριθούν οι ικανοί οι άξιοι και οι έντιμοι όποτε έλθει η ώρα των κρίσεων» τόνιζε με νόημα υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος, με δήλωση πλήρως εναρμονισμένη με την επίσημα εκπεφρασμένη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Κατά συνέπεια, οι επιθυμίες όσων επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα (εκ τω ν προτέρων) στο εσωτερικό της Αστυνομίας, μάλλον κινούνται σε άλλη σφαίρα αντίληψης, με το μόνο βέβαιο να είναι πως βρίσκονται εκτός πραγματικότητας.

 

Στην σπουδή τους μάλιστα να διαρρεύσουν άρον άρον τις «πληροφορίες» τους, δημιουργώντας προεκλογικά κλίμα υποτιθέμενου πογκρόμ σε βάρος αξιωματικών από την Αχαΐα, μπέρδεψαν βαθμούς και θέσεις στις οποίες υπηρετούν δίνοντας την σαφή εντύπωση, ότι δεν γνωρίζουν ούτε … τα βασικά.

 

Στο δια ταύτα:  ούτε λίστες υπάρχουν, ούτε προγραφές και αυτό το προσυπογράφουν  έγκυρες «πηγές» της Πειραιώς.

 

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά και μόνο ευσεβείς πόθοι!!!

 

 

 

ΝΙΚΟΣ AN. ΣΥΦΑΝΤΟΣ

 

 

Πηγή: tempo24.news




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια