Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέλεις να κοιμηθείς σε μόλις δύο λεπτά; Ακολούθησε τη μέθοδο του αμερικανικού στρατού!



Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που επανειλημμένα δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, με αποτέλεσμα να φθείρεσαι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά;

Έχεις επιστρατεύσει κάθε μέθοδο για την οποία έχεις ενημερωθεί προκειμένου να καταφέρεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα της αϋπνίας σου;

Τότε η τεχνική του αμερικανικού στρατού πιθανόν να μπορεί να σε βοηθήσει. Πρόκειται για μία επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση στην αϋπνία, την οποία οι στρατιώτες έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ώστε να μη χάνουν ούτε δευτερόλεπτο ύπνου.

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται και έχει αποτελέσματα μέσα σε δύο λεπτά το πολύ. Γι' αυτό και χρωστάς στον εαυτό σου να την αποθηκεύσεις στα «σημαντικά» της μνήμης σου προκειμένου να μην περάσει ξανά βράδυ που θα σε βρει ξάγρυπνη/ο στο κρεβάτι σου.

Να τι πρέπει να κάνουμε:

Το πρώτο στάδιο μάς θέλει να ξεκινάμε να αναπνέουμε όσο πιο αργά μπορούμε και να χαλαρώνουμε τους μυς του προσώπου μας, παραμένοντας εντελώς ανέκφραστοι. Συνεχίζουμε προσπαθώντας να ξεχάσουμε τη βαρύτητα του σώματός μας, ρίχνοντας τις άμυνές μας και χαλαρώνοντας κάθε μυ ξεκινώντας από τους ώμους και καταλήγοντας στα πέλματα των ποδιών. Κορμός, χέρια, λεκάνη και πόδια θα πρέπει να ρίχνουν όλο τους στο βάρος στο στρώμα, σα να είμαστε σε πλήρη αναισθησία.

Μόλις έχουμε αφεθεί πλήρως, μετράμε μέχρι το 10, ξεκινώντας να σκεφτόμαστε είτε πως βρισκόμαστε ξαπλωμένοι σε ένα κανό σε μια ήσυχη λίμνη κοιτώντας τον κατάμαυρο ουρανό ή ότι βρισκόμαστε σε μια μαύρη αιώρα σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο.

Αν έχεις εκτελέσει σωστά όλα τα παραπάνω, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα έχεις αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα σύμφωνα με τη στρατιωτική μέθοδο. Αν όχι, δεν έχεις παρά να βελτιώσεις την τεχνική σου και να πεις αντίο στην αϋπνία μια για πάντα.


Πηγή: dokari.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια