Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χύτας - Χρυσάφης: Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν λέγοντας πάντα την αλήθεια χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε. Την τελευταία τριετία με τους περισσότερους από εσάς είτε συνεργαστήκαμε υπηρεσιακά, είτε συνομιλήσαμε για τα
ζητήματα που σας αφορούσαν, είτε χρειαστήκατε την άμεση συνδρομή μας όταν καταστρατηγήθηκε από τη Διοίκηση κάποιο δικαίωμά σας, είτε απευθυνθήκατε στην Ένωση Αθηνών για υπηρεσιακούς ή προσωπικούς λόγους.
Για εμάς, αυτό που έμενε στο τέλος κάθε ημέρας ήταν μόνο η ηθική ικανοποίηση ότι αποκαταστήσαμε κάποια αδικία και ότι δεν κοροϊδέψαμε κανέναν λέγοντας πάντα την αλήθεια χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά. Όποιο ζήτημα δεν αφορούσε την αρμοδιότητα της Ένωσης, το αναδείξαμε με τον πιο ηχηρό τρόπο προς τους καθ’ ύλην αρμόδιους (Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Ηγεσία).  
Αποτέλεσμα της συνολικής δράσης της Διοίκησης που προέρχεται από το ΕΚΑ Αθηνών, ήταν η μαζική εγγραφή νέων μελών στην Ένωση τα τελευταία έτη και τα καλά λόγια των συναδέλφων μας που αναγνώριζαν τη ανιδιοτελή δράση μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.
Ποτέ δεν μας άρεσαν οι μεγαλοστομίες, η αλαζονεία, η ατομική προβολή, δεν θέλουμε επ’ ουδενί να καταντήσουμε μαϊντανοί των εκπομπών life style, ούτε να δούμε τα πρόσωπά μας σε σταυρόλεξα. Γιατί είμαστε απλά εκπρόσωποι αστυνομικών και τίποτα παραπάνω.
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές της Ένωσης Αθηνών που θα πραγματοποιηθούν την 7-8-9-10 & 11 Ιουνίου 2019, δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα  μεγαλύτερη ορμή να γινόμαστε «ενοχλητικοί» προς την εκάστοτε Ηγεσία και θεματοφύλακες των δικαιωμάτων σας. Σας περιμένουμε όλους στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. κάθε μέρα από ώρες 09.00-17.00.

Χύτας Κωνσταντίνος – Χρυσάφης Γρηγόρης
Αντιπρόεδροι της απερχόμενης Διοίκησης της Ε.ΑΣ.Υ.Α.
Υποψήφιοι με το ΕΚΑ Αθηνών για το Διοικητικό Συμβούλιο 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια