Γνωστός κατηγορούμενος για τρομοκρατία στη ληστεία του ΑΧΕΠΑ


Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr γνωστό όνομα οργάνωσης που συσχετίστηκε ανεπίσημα με τη συνωμοσία ακόμη και με
τη Σέχτα, αλλά ουδέποτε της αποδόθηκε ονομασία και
θεωρείται δραπέτης μετά από άδεια, εκτιμάται ότι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα μετά την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ.

Επίσημα δεν έχει γίνει ακόμη η ταυτοποίηση του, όμως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ από το THESTIVAL.GR

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ, και με την απειλή όπλων άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο όμως έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή.

Oι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, φαίνεται πως παρακολουθούσε στενά
τους δράστες και μάλιστα ήταν σε θέση να γνωρίζει εξ αρχής ότι σχεδίαζαν την συγκεκριμένη ληστεία..

Αστυνομικοί από την Αθήνα παρακολουθούσαν τη δράση των δυο ατόμων και τους συνέλαβαν αμέσως μόλις επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής.