Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους στην ΓΑΔΑ


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν στις 26/6/2019 δυο εκδηλώσεις.
Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Α.Μ.Α. με τη μορφή Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα: «Η διάσταση του φαινομένου των ναρκωτικών σήμερα», της οποίας την έναρξη, απευθύνοντας χαιρετισμό, κήρυξε ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχος Γεώργιος Κανέλλος.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν:
  • ο Αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Δημήτριος Γκύζης, εποπτεύων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο οποίος ανέπτυξε νομικά θέματα που αφορούν στις προϋποθέσεις διενέργειας ανακριτικής διείσδυσης,
  • ο Δρ. Γεράσιμος Παπαναστασάτος, Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας του Κ.Ε.Θ.Ε.Α., μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Εθνικού Συντονιστή για τα ναρκωτικά και Εγκληματολόγος, ο οποίος ανέπτυξε θέματα που αφορούν στην παράνομη χρήση ψυχοδραστικών ουσιών, σχετιζόμενα με το πλαίσιο πολιτικής και τα διλήμματα που προκύπτουν από αυτήν,
  • ο Προϊστάμενος της Υ.Δ.Ν., Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπυρίδωνας Τσαρδάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικρατούσα κατάσταση παγκοσμίως, πανευρωπαϊκά αλλά και στην Χώρα μας, ως προς το πρόβλημα των ναρκωτικών.
Μετά το πέρας των ομιλιών, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους δύο εκ των πρώτων ομιλητών για την συμμετοχή τους στην ημερίδα, από τον Αναπληρωτή Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγο Γεώργιο Ψωμά και από τον Διοικητή Δ.Α.Α. Ταξίαρχο Γεώργιο Κανέλλο, αντίστοιχα.
Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, με την αρωγή της Διεύθυνσης του Ο.Α.Κ.Α., της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Αττικής και της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., όπου έλαβαν χώρα φιλικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης, μεταξύ ομάδων από αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν., Ανακριτών - Εισαγγελέων του Πρωτοδικείου Αθηνών και μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Στις ανωτέρω εκδηλώσεις, προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών Αθηνών-Πειραιώς, Διευθυντές και Προϊστάμενοι Αστυνομικών Υπηρεσιών, διατελέσαντες Προϊστάμενοι της Υ.Δ.Ν. και άλλοι επίσημοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια