Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: Θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όσο και αν αυτό ενοχλεί και χαλάει τα σχέδια κάποιων

Διαβάστε την ανάρτηση του Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Τελευταία πολύ κουβέντα για τον ένστολο συνδικαλισμό. Δυστυχώς αυτή η κουβέντα γεννάται από ανθρώπους
που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι έχει κερδηθεί όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με το πριν. Είναι όμως θετικό το γεγονός ότι ο ένστολος συνδικαλισμός ενοχλεί. Όταν μιλάμε για το μεταναστευτικό, για την φύλαξη των συνόρων, για τους κινδύνους που διατρέχουμε, για τις συνθήκες εργασίας μας, αυτό ενοχλεί. Οι συνδικαλιστικές διώξεις που δεχθήκαμε τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν πως η φίμωση ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα των πολιτικών προϊσταμένων που το επιχείρησαν ώστε να μην υπάρξει κανείς να αμφισβητήσει τα λεγόμενα τους. Δυστυχώς δεν τα καταφέρανε.
Όσο για το μέλλον, θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όσο και αν αυτό ενοχλεί και χαλάει τα σχέδια κάποιων.
Οι διεκδικήσεις μας είτε με τον διάλογο είτε με την παρουσία μας στους δρόμους δεν θα σταματήσουν. Η φωνή μας δεν πρόκειται να φιμωθεί και οι συνδικαλιστικές διώξεις που διέταξαν Υπουργοί θα αποτελούν πλέον ένα καλό μάθημα πως στη δημοκρατία η ελευθερία του λόγου αποτελεί ύψιστη Αρχή.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια