Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ως πρώην ταλαιπωρημένοι» από την «αστυνομική οικογένεια» ΔΕΝ θα πράξουμε όπως οι υπόλοιποι''


Των Δημήτρη Γιαννάκη και Οδυσσέα Κοντοδήμου

Συνάδελφοι… Ως είθισται πριν από τις εκλογές, οι υποψήφιοι αποστέλλουν μηνύματα στους συναδέλφους τους και επισημαίνουν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να τους στηρίξετε.

Εμείς «ως πρώην ταλαιπωρημένοι» από την «αστυνομική οικογένεια» ΔΕΝ θα πράξουμε όπως οι υπόλοιποι. Αντιθέτως ,Θα σου επισημάνουμε τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ θέλουμε να μας ψηφίσεις..

Έτσι λοιπόν:

Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσω ώστε να τυχεις ευνοϊκής μετάθεσης ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.. Διότι πρώτον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κ δεύτερον δεν το ασπάζομαι.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω μπροστά όταν θα σε μεταθεσουν άδικα.. 

Αν νομίζεις ότι είναι σωστό να δουλεύεις 40 μέρες χωρίς ρεπό ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

Αν νομίζεις ότι κατεβαίνω για να τυχω αδειών ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ διότι δεν ισχύουν.. (Και αν στο μέλλον ισχύσουν- θα τις αποποιηθω με μεγάλη μου χαρά).

Αν νομίζεις ότι η Αστυνομία δουλεύει σε Ευρωπαϊκά πρότυπα και δεν χρειάζεται τίποτα αλλαγή , ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ διότι έχω σκοπό να αγωνιστώ για να την βελτιώσω.

Αν νομίζεις οτιδήποτε από τα παραπάνω ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

Αν όμως πιστεύεις το αντίθετο, να ξέρεις ότι το ίδιο πιστεύω και εγώ… Τότε μόνο θα είναι ΧΑΡΑ μου να με βοηθήσεις…  Είμεθα εδώ για την επόμενη μέρα και όχι για τις επόμενες εκλογές….

 

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   -    ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Ε.Κ.Α



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια