Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη της τομεάρχη της Δημόσιας Τάξης του ΚΙΝ.ΑΛ. στα γραφεία της ΠΟΑΞΙΑ


Ανακοίνωση τής ΠΟΑΞΙΑ: Τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) επισκέφθηκε σήμερα η τομεάρχης Δημόσιας Τάξης του ΚΙΝ.ΑΛ. και υποψήφια
Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κα Εύη ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και είχε συνάντηση με μέλη του Δ.Σ, και Αξιωματικούς μέλη της Ομοσπονδίας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για τα προβλήματα που απασχολούν τόσο τους Αξιωματικούς όσο και τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα, ευχαριστήσαμε την κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, διότι όλα αυτά τα χρόνια ως αρμόδια τομεάρχης του ΚΙΝ.ΑΛ., ήταν δίπλα στο συνδικαλιστικό μας κίνημα και στους αγώνες μας, στηρίζοντας και προωθώντας τα αιτήματά μας.
Όπως δήλωσε η ίδια, στα ζητήματα της δημόσιας ασφάλειας απαιτείται ένα ενιαίο δόγμα χωρίς εκπτώσεις, ούτε ιδεοληψίες, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατάργηση της ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α.. Τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις τόσο στο ασφαλιστικό, με την κατάργηση του νόμου «Κατρούγκαλου» όσο και στο μισθολόγιο, ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες. Ενώ καταδίκασε για μία ακόμη φορά τις αντιθεσμικές ενέργειες της ηγεσίας, αναφορικά με τις έκτακτες κρίσεις και τον χρόνο διενέργειας των ετήσιων μεταθέσεων.
Τέλος, ανέφερε ότι και μετά τις εκλογές θα παρακολουθεί στενά την πορεία των αιτημάτων μας και θα είναι αρωγός στην επίλυσή τους.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια