Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Ελεύθερος ο μάγειρας με τον μπαλτά που είχε τραυματίσει σοβαρά νεαρό στο κεφάλι

H γνωστή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον μάγειρα με τον μπαλτά  που είχε προκαλέσει αίσθηση εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Πάτρας. Ο δράστης κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε σε τέσσερα
χρόνια με αναστολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Όλα συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο 44χρονος μάγειρας γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης επιτέθηκε μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου με μπαλτά που χρησιμοποιούσε για να κόβει κρέας σε ένα νεαρό 32 ετών ο οποίος διαπληκτίστηκε μαζί του για τα μάτια μιας άλλης εργαζόμενης!

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη απόγευμα, όταν ο νεαρός μπήκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου απαιτώντας από τον μάγειρα να του εξηγήσει γιατί παρενοχλούσε τη νεαρή εργαζόμενη. Όμως, ο φραστικός καυγάς μεταξύ τους πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις καθώς ο άρπαξε το μπαλτά και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι και το χέρι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο ξενοδοχείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσάγουν στην Ασφάλεια Πατρών. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος.

πηγή: tempo24.news 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια