Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Ακαρνανίας: Ο φίλος μου ο Λευτεράκης

Με τον καλύτερο τρόπο σε ένα κατάμεστο ΔΗΠΕΘΕ έπεσε η αυλαία της παράστασης ο Φίλος μου ο Λευτεράκης, που ανέβασε η θεατρική ομάδα ΘεατρόPolice. Τέσσερις παραστάσεις, από έξι έως και
εννέα Ιουνίου, χάρισαν άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό του Αγρινίου. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να δουν το έργο όλοι όσοι θα το επιθυμούσαν. Η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ γέμιζε πολύ ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, με αποτέλεσμα να έρχεται κόσμος να δει το έργο και να μην υπάρχουν θέσεις. Το χειροκρότημα και τα σχόλια όσων παρακολούθησαν την παράσταση ήταν τέτοια, που μας έδειξαν ότι η θεατρική μας ομάδα ανταποκρίθηκε άριστα στις ανάγκες της παράστασης. Μετά από έξι χρόνια λειτουργίας της, η ΘεατρόPolice έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση του θεατρόφιλου κοινού, όχι μόνο στο Αγρίνιο, αλλά και ανά την Ελλάδα, όπου έχει ανεβάσει θεατρικές παραστάσεις.


    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ως φορείς  της ΘεατρόPolice, ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην θεατρική μας ομάδα, αφιερώνοντας πολλές ώρες απ’ τον ελεύθερό τους χρόνο για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε επίσης, την δημοτική αρχή και το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, την σκηνοθέτη μας κα. Γιούλη Μαρούση, την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και τους χορηγούς μας. Χωρίς την στήριξη όλων αυτών δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους γέμισαν και στις τέσσερις παραστάσεις το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν την θεατρική μας ομάδα και παράλληλα στήριξαν με την οικονομική τους ενίσχυση τους κοινωνικούς σκοπούς που είχαμε επιλέξει να ενισχύσουμε φέτος. Με τις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν υποστηρίξαμε οικονομικά, τον Ξενώνα φιλοξενίας για άτομα με ψυχικές διαταραχές «ΑΡΓΩ», το κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για συνάδελφο αστυνομικό.

Οι συντελεστές της παράστασης ήταν:

Σκηνοθεσία – Διασκευή : Γιούλη Μαρούση
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Ζαφείρης
Σκηνικά : Νίκος Βελτσίστας
Χορογραφία : Νίκος Θάνος
Κουστούμια : ΘεατροPolice
Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης
Επιμέλεια Αφίσας : Αλεξάνδρα Κοντούλη
Μουσική Επιμέλεια : Γιούλη Μαρούση
Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη
Κομμώσεις : Έφη Μιλιώνη

Έπαιξαν  με σειρά εμφάνισης :

ΦΩΦΩ: Μάγδα Σαρλάμη
ΘΟΔΩΡΟΣ: Γιάννης Χριστογιάννης
ΚΑΤΙΝΑ : Μαρία Ντελή
ΘΑΝΑΣΗΣ: Βασίλης Σβίγγος
ΕΛΕΝΗ: Αγγελική Χαλιμούδρα
ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ: Γιώργος Πιστιόλας
ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ: Θύμιος Παπαγρίβας
ΜΙΧΑΛΗΣ/ΓΙΑΤΡΟΣ: Θοδωρής Ρεβύθης

Χόρεψαν: Βασίλης Σβίγγος, Ανδρέας Ζαφείρης, Θύμιος Παπαγρίβας






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια