Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί ζήτησε η Ένωση Λασιθίου από τον κύριο Αρχηγό


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης
Την Τετάρτη, 05/06/2019, πραγματοποιήθηκαν σειρά συναντήσεων του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου της Ένωσης μας, με τον με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ, τον Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και τον Διευθυντή του Επιτελείου του Αρχηγού Υποστράτηγο κ. ΒΟΛΥΡΑΚΗ στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

                Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και απασχολούν έντονα τα μέλη μας και ζητήσαμε να υπάρχει στο Νομό μας, πιστή εφαρμογή του Π.Δ 394/2001 «Χρόνος Εργασίας Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας». 

                Επίσης ο Πρόεδρος κατέθεσε στον Αρχηγό αίτημα της Ένωσης μας, με το οποίο ζητήθηκε υλικοτεχνικός εξοπλισμός κυρίως σε αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και για τα κράνη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λασιθίου καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Οι Στρατηγοί, με ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα ειπώθηκαν και έδειξαν ότι είναι γνώστες των ως άνω προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση τους ώστε αυτά να επιλυθούν. Επίσης ο Αρχηγός εξέφρασε την πρόθεση της Ηγεσίας στο να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, για την κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών του Νομού.

 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ                              

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια