Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Εκπαιδευτές σκύλων Κ9 σε ειδικές αποστολές”

Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 

     Κάποιοι δυστυχώς φρόντισαν η ομάδα σκύλων Κ9 της  Θεσσαλονίκης να μην έχει εκπαιδευτές ναρκωτικών .Έτσι και έλεγχος γίνετε  και σχετική  χειραγώγηση των συνόδων όταν χρειαστεί με αξιολογήσεις  “απείρου κάλος ”.

  Δυστυχώς προσφάτως εκτιμήθηκε  και πάλι,  από εκπαιδευτή του Κ9 της  ΑΤΤΙΚΗΣ        ότι τα σκυλιά θέλουν επανεκπαίδευση .Δεν εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους όμως !

     Μέτα δάκτυλων και βαΐων  κλήθηκαν εσπευσμένα οι δυο γνώριμοι  εκπαιδευτές “ειδικών αποστόλων”  και δεξί χέρι του Διοικητή της υπηρεσίας του Κ9 της ΑΤΤΙΚΗΣ , να μεταβούν αυθημερόν μετά των οχημάτων τους  , στην χωλαίνουσα, χωρίς “μετρό και εκπαιδευτές” Συμπρωτεύουσα  επιβαρύνοντας το δημόσιο, ξανά και σαν  “κομάντος ” να εκτελέσουν άλλη μια   “δύσκολη αποστολή”  .

     Μάθαμε ότι υπήρχαν δυο “φθηνότεροι για το δημόσιο ” εκπαιδευτές σε όμορους νομούς του  Κιλκίς και Κομοτηνής και άλλοι τέσσερις στην Αττική οι οποίοι μάλλον κρίθηκε ότι  δεν έχουν τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται σε ειδικές αποστολές .

    Αποφασίστηκε λοιπόν η άμεση διακοπή της άδειας του ενός και η επίταξη από εκπαίδευση του άλλου για να εκτελέσουν άλλη μια ειδική  αποστολή που προφανώς κάνεις άλλος δεν θα μπορούσε .

       Οι ίδιοι μάλιστα εκπαιδευτές “κομάντος” όπως τους φωνάζουν οι συνάδελφοι τους,  έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν για να γνωματεύουν ,ότι σκύλοι άνω των οχτώ χρονών , μπορούν να εκπαιδευτούν ,σε άλλο θεματολόγιο,  με στόχο να αποχτήσει την επιθυμητή  ειδικότητα ο συνοδός- αστυνομικός  και να βρεθεί με μετάθεση στον τόπο συμφερόντων του. Όλα αυτά χωρίς προκήρυξη !

       Οι περγαμηνές και τα παράσημα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Οι ίδιοι εκπαιδευτές προσφέρουν με το αζημίωτο  τις “ειδικές” υπηρεσίες τους σε ιδιώτες είναι “σύνδεσμοι, εκπρόσωποι, αντιπρόσωποι και δ….” .

   Όλοι γνωρίζουν ότι οι δυο συγκεκριμένοι  χαίρουν άκρας εκτίμησης και εμπιστοσύνης του διοικητή  γιατί έχουν  “εκτελέσει τέλεια ” οποία ειδική αποστολή τους ανατέθηκε μέχρι σήμερα.

  Μένει να μάθουμε , το αποτέλεσμα και αυτής της αποστολής και να επικυρωθεί  , και πάλι , το γνωστό ρητό  “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ” . 

       

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια