Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεσοτοιχία με την 80χρονη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας - Πώς εξιχνίασαν την υπόθεση

Στη διπλανή πολυκατοικία, στην οδό Θεσσαλονίκης, στα Ταμπούρια του Πειραιά, έμενε μέχρι τη σύλληψή του ο 40χρονος, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην υπόθεση ληστείας μετά
φόνου της 80χρονης, τον περασμένο Νοέμβριο.
Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, εκείνος έπεισε το... σατανικό ζευγάρι να εισβάλουν στο διαμέρισμα τής ηλικιωμένης και να αρπάξουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, για να μοιραστούν αργότερα τα έσοδα από τα κλοπιμαία. Εκείνος δεν ήθελε να έχει φυσική παρουσία, για να μην τον αναγνωρίσει.
Ξημερώματα 21ης Νοεμβρίου, ο 44χρονος φυσικός αυτουργός σκαρφάλωσε από τον ακάλυπτο τής πολυκατοικίας στο μπαλκόνι της 80χρονης και εισέβαλε στο διαμέρισμα.
Την έδεσε και τη χτύπησε άγρια. Κατάγματα στο θώρακα και στα πλευρά είδαν οι γιατροί του νοσοκομείου.
Μόλις πληροφορήθηκε ότι κατέληξε, έσπευσε να διαφύγει στη Βουλγαρία, αφού πρώτα αποκάλυψε σε έναν φίλο του: "Τη φάγαμε την κ.λ..γρια".
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους χρησιμοποιώντας ευρήματα από την περιοχή και συνδέοντάς τα με δεδομένα από τηλεφωνική και φυσική παρακολούθηση.
Η 39χρονη σύντροφος του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού κατηγορείται ως συναυτουργός, αλλά αρνείται την παρουσία της στη σκηνή του εγκλήματος. Παραδέχεται, όμως, ότι περίμενε το σύντροφό της (φερόμενο ως δράστη) με το αυτοκίνητό της.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια