Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετανιωμένος δηλώνει ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στην Καλαμαριά

Βυθισμένος στις σκέψεις του, στα κρατητήρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο νεαρός ψυκτικός, όσο περνούν οι ώρες τόσο δείχνει να συνειδητοποιεί το έγκλημα που διέπραξε. «Είμαι
συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μια κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μια ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», φέρεται να είπε ο 31χρονος.
Δηλώνει μετανοιωμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα πει και ενώπιον ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Εκεί θα κληθεί να περιγράψει με λεπτομέρειες, λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που βρέθηκε στο σπίτι της 63χρονης στην Καλαμαριά. Τελείωσε τη συντήρηση του κλιματιστικού της, όμως μία επιπλέον εργασία που έπρεπε να γίνει στάθηκε αφορμή να διαπληκτιστεί έντονα μαζί της. Υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα τον χαστούκισε και αυτός πάνω στο θυμό του της κατάφερε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σφυρί που κρατούσε.
«Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ό,τι μπορώ για να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος, αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», είπε ο 31χρονος σύμφωνα με πληροφορίες.
Το πρωί της Τετάρτης έγιναν όλα, σε μία λίμνη αίματος βρήκε την 63χρονη η κόρη της, την επόμενη μέρα. Ο δράστης, μετά το έγκλημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπλυνε τα χέρια του, πέταξε το φονικό όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων, επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του, εξυπηρετώντας τα επόμενα ραντεβού που είχε, σαν να μη συνέβαινε κάτι.
Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη, οι αστυνομικοί έφτασαν και στα ίχνη του 31χρονου. Άλλωστε γνώριζαν από τον γιο του θύματος πως θα πήγαινε σπίτι τους για συντήρηση του κλιματιστικού. Στην αρχή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, στη συνέχεια όμως ομολόγησε.
Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Όσοι τον γνωρίζουν, πάντως, κάνουν λόγο για έναν νεαρό που είχε μία φυσιολογική ζωή χωρίς παρελθόν βίας και αδυνατούν να πιστέψουν πώς έφτασε σε τέτοιο σημείο για μία τόσο ασήμαντη αφορμή.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια