Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στην άμμο


Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στην άμμοΑστυνομικών την
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι» του Σχοινιά Μαραθώνα.
Το αγωνιστικό επίπεδο των πενήντα (50) και πλέον αθλητών ήταν υψηλό, γεγονός που ενισχύθηκε και από την παρουσία δύο ομάδων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο διεθνή χαρακτήρα στο πρωτάθλημά μας.
Συνολικά τριάντα τέσσερις (34) ομάδες συμμετείχαν στο πρωτάθλημα στο οποίο διεξήχθησαν  τρεις κατηγορίες, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και μικτό. Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής :

Κατηγορία Διπλό Ανδρών

1η θέση
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος
ΜΟΥΣΙΚΑΣ Χαράλαμπος

2η θέση
ΣΜΠΙΡΑΚΗΣ Γεώργιος
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

3η θέση
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ Αθανάσιος
ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ Παναγιώτης

Κατηγορία Διπλό Γυναικών

1η θέση
ΠΑΝΤΑΖΗ Ασπασία
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη

2η θέση
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΑ

3η θέση
ΖΟΥΜΠΟΥΡΤΙΚΟΥΔΗ Αγγελική
ΚΕΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Βασιλική

Κατηγορία Μικτό

1η θέση
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος
ΛΑΪΟΥ Παναγιώτα

2η θέση
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ Ραφαηλία
ΟΥΣΙΟΣ Σταύρος

3η θέση
ΣΜΠΙΡΑΚΗΣ Γεώργιος
ΒΑΤΟΥΣΗ Βασιλική

Ειδική βράβευση απένειμε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ από κοινού με τον Β΄ Αντιπρόεδρο Α/Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στον Μιχάλη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ πρώην διεθνή πετοσφαιριστή και νυν προπονητή πετοσφαίρισης, ο οποίος έδωσε το παρόν στους αγώνες.

Ο Μιχάλης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ είναι ο αθλητής με τους περισσότερους (25) τίτλους (12 πρωταθλήματα & 7 κύπελλα στη σάλα, 6 πρωταθλήματα και τον τίτλο του King of the Beach στο beach volley. Έχει 365 διεθνείς συμμετοχές και κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς του 1987.


Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής πετοσφαίρισης στην άμμο, για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την έγκριση και ένταξη του αγώνα μας στο επίσημο πρόγραμμα των αγώνων της Ομοσπονδίας, τον εκπρόσωπό της κ. ΡΑΠΤΗ Βασίλειο, τον ιδιοκτήτη των αθλητικών εγκαταστάσεων «Καράβι» κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Χαράλαμπο για την άψογη φιλοξενία όλων μας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στα πλαίσια διοργάνωσης του Πρωταθλήματος καθώς και όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη του Beach Volley in door στο ΟΑΚΑ κ. Χριστίνα ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων ώστε οι ομάδες της Ένωσής μας να προπονούνται κατά την διάρκεια όλου του έτους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθει αδαπάνως για το Δημόσιο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια