Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μύκονος: Το ίδιο σουβλάκι έκανε 3,5 ευρώ για τους Έλληνες και 5 για τους ξένους


Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε στο Facebook  μία τουρίστρια στη Μύκονο, περιγράφοντας πως της φέρθηκε ένας ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου όταν κλήθηκε να πληρώσει 5 ευρώ για ένα
σουβλάκι.

Βέβαια η είδηση δεν είναι μόνο η εξωφρενική τιμή που κλήθηκε να πληρώσει για ένα τυλιχτό σουβλάκι, αλλά και ότι άλλη τιμή στο συγκεκριμένο μαγαζί πλήρωναν οι Ελληνες και άλλη οι ξένοι.
Συγκεκριμένα, την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο  μαγαζί μαζί με δύο φίλους της από το Νεπάλ, η Ελληνίδα τουρίστρια πλήρωσε 3,5 ευρώ το τυλιχτό σουβλάκι.
Ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο όταν επισκέφτηκε το ίδιο σουβλατζίδικο δύο μέρες μετά, καθώς τότε ο ιδιοκτήτης της ζήτησε να πληρώσει 5 ευρώ για την ίδια παραγγελία.
«Όταν του είπα ότι ξαναήρθαμε και πληρώσαμε 3,5 και όχι 5 ευρώ το σουβλάκι, μου λέει όχι γι’ αυτούς με πολύ άσχημο ύφος (λες και το νησί δεν ζει από τον τουρισμό του)!!!».
Στην συνέχεια, όταν, σύμφωνα με την Ελληνίδα τουρίστρια, ζητήθηκαν ευγενικά εξηγήσεις από τον κύριο, ακολούθησε ένα μπαράζ ύβρεων, ειδικά όταν η καταγγέλλουσα του  είπε«ας μην προβούμε σε καταγγελίες».
Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα αναφέρει η γυναίκα, ο κύριος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της συνεχίζοντας τις ύβρεις.
Τέλος παρά την καταγγελία της στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο μαγαζί, αν και η ίδια περίμενε για δύο ολόκληρες ώρες την άφιξή τους.




πηγή: tanea.gr 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια