Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιες υγιεινές επιλογές πρέπει να κάνει μια γυναίκα άνω των 30 ετών;



Ακόμη και όταν μία γυναίκα είναι νέα, οι υγιεινές επιλογές είναι απαραίτητες.

Και υπάρχουν πολλές υγιεινές επιλογές για μια γυναίκα που επιβάλλεται να κάνει, ειδικά όταν έχει πλησιάσει τα 30 ή τα έχει ξεπεράσει… Και αυτό γιατί αν δεν τις κάνει, αργότερα θα το μετανιώσει. Αλλά ακόμη κι αν έχεις σβήσει ή όχι τα 30 κεράκια, είναι σημαντικά να κάνεις μικρές αλλαγές, γιατί κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι υγιεινές επιλογές για μια γυναίκα άνω των 30 ετών:

Βρες μια γυμναστική που να σου αρέσει

Η γυμναστική βελτιώνει τη διάθεση, σε κάνει να κοιμάσαι πιο εύκολα και πιο ποιοτικά, σε βοηθά να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος και πολλά περισσότερα. Αλλά αν δεν σου αρέσει, τι κάνεις; Ψάχνεις να βρεις μια άσκηση που να σου αρέσει, ακόμη κι αν κάνεις λίγη γυμναστική μερικές ημέρες την εβδομάδα. Το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα.

Πιες περισσότερο νερό

Πόσο πιο απλό από αυτό; Πιες πολύ νερό! Όταν είσαι ενυδατωμένη, το νερό σε βοηθά να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος, βελτιώνει κατά πολύ τη διάθεσή σου και σε… δροσίζει! Να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι με νερό μαζί σου για να μην ξεχνιέσαι!

Κόψε το κάπνισμα ή μην το ξεκινήσεις

Το κάπνισμα γνωρίζεις πολύ καλά πως βλάπτει σοβαρά την υγεία σου, μπορεί να βλάψει ακόμα και τον εγκέφαλό σου. Σίγουρα μην το ξεκινήσεις και αν ήδη καπνίζεις, προσπάθησε να το κόψεις με όποιον τρόπο μπορείς. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι στο χέρι σου!

Μείνε… όρθια!

Μείνε όρθια όσο πιο πολύ μπορείς! Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα, η καθιστική ζωή αυξάνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να σηκώνεσαι πού και πού από τη θέση σου! Όσο πιο συχνά μπορείς δηλαδή!

Αγάπησε το σώμα σου

Το σώμα σου κάνει τόσα πολλά για σένα… και είναι σημαντικό να αγαπήσεις κάθε γωνιά του, με τα «θετικά» ή τα «αρνητικά» του. Μάθε πώς να αγαπήσεις το σώμα σου, θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένη και πιο υγιής!

Επισκέψεις στο γιατρό!

Ίσως κι ένα απ’ τα πιο σημαντικά. Είναι σημαντικό να επισκέπτεσαι συχνά-πυκνά το γιατρό σου (βρες έναν που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να είσαι άνετη μαζί του). Μην ξεχνάς, λοιπόν, τις τακτικές επισκέψεις, ακόμη κι αν νιώθεις υπέροχα!


Πηγή: ipop.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια