Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το καταστροφόμετρο του 2019…


Εκ παραδρομής δημοσιεύσαμε λάθος κείμενο, με το συγκεκριμένο τίτλο. Διαβάστε το άρθρο του Ειδικού Συνεργάτη: Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μια νέα παγκόσμια εφεύρεση, απολύτως ελληνική. Το καταστροφόμετρο.  
Το απλό καταστροφόμετρο είναι ένα μικρό κουτί,  κυκλοφορεί σε δύο χρώματα κόκκινο και μπλε.  Του βάζεις μια επιθυμία, μια άποψη ή μια ιδέα και σου απαντάει αυτόματα τι θα σου συμβεί.
Για παράδειγμα του βάζεις τι θα ψηφίσεις. Και σε ενημερώνει –ανάλογα του κόμματος που θα βάλεις-  τι καταστροφή θα σου έρθει στο κεφάλι, αν θα σου κόψουν το μισθό, πόσες ημέρες θα δουλεύεις, αν θα γίνει σεισμός, πότε θα γίνει κ.α.
Αυτή είναι η φθηνή έκδοση του καταστροφόμετρου. Προσιτή σε όλους. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα για αρχάριους.
Υπάρχει το SILVER KATASTROFOMETRO.  Κυκλοφορεί μόνο σε ασημί χρώμα, περιορισμένη έκδοση, και κατόπιν παραγγελίας.  Στην έκδοση αυτή εκτός από τα προηγούμενα περιλαμβάνονται κοστολογημένα μέτρα, πότε θα πεθάνεις, ποιος σου την έχει φυλαγμένη την επόμενη των εκλογών- γενική περιγραφή. Το SILVER KATASTROFOMETRO, προυποθετει εξελιγμένες γνώσεις, εμπειρία σε ομάδες, φράξιες κ.λ.π.  Μια γνώση αγγλικής θα εκτιμηθεί ειδικά όταν αρχίζει να δίνει οικονομικά στοιχεία.
Εμείς στο bloko όμως λάβαμε πρόσφατα για δοκιμή και την GOLDEN EDITION. Στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ξεκινήσαμε τη δοκιμή με βάση το manual.
Τα κλασσικά, βάλαμε μια κομματική προτίμηση και άρχισε να μας δίνει στοιχεία, όλα τα προηγούμενα του SILVER και μετά για μερικά δευτερόλεπτα τίποτε, και ύστερα άρχισαν να εμφανίζονται φωτογραφίες, ποιος μας βρίζει, ποιος θα μας βρίσει μετά τις εκλογές, ποιος και τι ακριβώς θα μας κάνει, ποιος θα πάρει τι θέση ποιου και από ποιον θα έχει στήριξη, πόσες πυρκαγιές θα ξεσπάσουν, πότε κ.α.  
Ο Τάκης – θυμάστε από το Game of Thrones- τον είχαμε αφήσει να μετράει τους συντονιστές στο νέο νομοσχέδιο που δεν πρόλαβε να γίνει νόμος, είχε την απίθανη ιδέα να ρωτήσουμε  τι θα γίνει σε αυτή την αντιπυρική περίοδο. Βάζουμε την πρώτη επιλογή, μας ζητάει μια σειρά από στοιχεία, ξέρετε τα κλασσικά, πόσα μέσα, πόσοι άνθρωποι, ποια σχέδια, ποια εγκύκλιος κα. Καταστροφή η απάντηση, άρχισε να χτυπάει και δαιμονισμένα, τρομάξαμε να το σταματήσουμε.
Βάζουμε τη δεύτερη επιλογή, τα ίδια στοιχεία,  καταστροφή η απάντηση. 
Είτε έτσι είτε αλλιώς μαύρα χάλια δηλαδή το καλοκαίρι του 2019.
Προτείνουμε ανεπιφύλακατα το καταστροφόμετρο του 2019, Golden Edition, οι αναγνώστες του bloko θα έχουν έκπτωση 500% . Τηλεφωνικές παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές, μπορείτε να πληρώσετε με όλα τα νομίσματα …..

Προσοχή, η λίστα αναμονής είναι αυτή την στιγμή 43200 λεπτά ακριβώς. Έως τότε θα ισχύει η προσφορά.  

Του Ειδικού Συνεργάτη




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια