Ελεύθερη με όρους η 18χρονη που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων


 Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης, η δεκαοκτάχρονη αλλοδαπή, η οποία είχε συλληφθεί με την κατηγορία της εμπλοκής σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δεκαοκτάχρονη κατηγορούμενη, βουλγαρικής καταγωγής, δήλωσε ότι υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε, προκειμένου να φτιάξει για λογαριασμό του το συγκεκριμένο υλικό. Επιπλέον, φέρεται να χαρακτήρισε τον εαυτό της «πιόνι» του συμπατριώτη της, ο οποίος καταγγέλλεται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ήταν άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος που εκτιμάται ότι ζει στη Βουλγαρία.

 

Έπαιρνε μικρά ποσά, ως «χαρτζιλίκι»

 

Όπως απολογήθηκε η μαθήτρια λυκείου, άρχισε να επικοινωνεί με τον συμπατριώτη της πριν από πέντε χρόνια μέσω skype και εκείνος, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, σε συνδυασμό με την ψυχολογική βία, που, όπως καταγγέλλει, της ασκούσε, την υποχρέωνε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

 

Επιπλέον, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε μικρά ποσά, ως «χαρτζιλίκι» απ’ αυτόν. Τέλος, η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μη μπορώντας να αντέξει τα όσα βίωνε, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

 

Πηγή: dikastiko.gr