Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος στον 10ο όροφο κάνει διανομή βίντεο και φωτογραφιών και σε τι αποσκοπεί;

Πάντοτε ήταν μέσα στις πάγιες αρχές, αντιλήψεις και θέσεις μας ότι η πρόσδεση αξιωματικών σε δημοσιογράφους με απώτερο στόχο τη διατήρηση ή την εξέλιξη είναι απολύτως
καταδικαστέα.
Όχι από την πλευρά των δημοσιογράφων, οι οποίοι στην προσπάθεια εξασφάλισης και διασφάλισης του ρεπορτάζ έχουν το κάθε δικαίωμα να προσεγγίσουν αξιωματικούς για το συγκεκριμένο λόγο, αλλά για τους ίδιους τους αξιωματικούς, που κατά το μάλλον και το πλείστον επενδύουν στην αυταπάτη της φενάκης.
Στο πλαίσιο αυτό ερωτάται ο κύριος διοικητής της Ασφάλειας, αξιότιμος Ταξίαρχος Γεώργιος Κανέλλος, αν έχει υπόψιν του ποιος από τον δέκατο όροφο της Ασφάλειας επιδίδεται σε ημερήσια διανομή φωτογραφιών και βίντεο, πολλά από τα οποία όπως ενημερωνόμαστε από δικηγόρους, που ήδη έχουν παραλάβει τις δικογραφίες, δεν αποτελούν κάν συνημμένο περιεχόμενό τους.
Τουλάχιστον με τη μορφή που τα παρατηρούμε στις τηλεοπτικές οθόνες.
Σε ό,τι αφορά το bloko.gr μας έχουν στείλει κλήσεις ακόμα και για ανωμοτί καταθέσεις (κε Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας). Για δημοσιοποίηση περιεχομένου εμπιστευτικών εγγράφων, στην παρούσα περίοδο και για τη δημοσιοποίηση περιεχομένου δικογραφιών, που παραβιάζουν κατάφορα την αρχή της μυστικότητας, της προανακριτικής έρευνας, θα ζητήσετε για τον εκλεκτό σας διοικητή της Ασφάλειας από την κυρία Ξένη Δημητρίου, που μας έκανε εμάς την τιμή να μας καλέσει, να διατάξει προκαταρκτική και να καλέσει τον κύριο Ταξίαρχο ζητώντας του στοιχειώδεις εξηγήσεις για το κατ’επανάληψη επαναλαμβανόμενο αυτό φαινόμενο.
Τέλος, ας ρωτήσουμε και τον κύριο Διοικητή της Ασφάλειας, αν -έστω και για τα μάτια του κόσμου- έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για την επικρατούσα κατάσταση.


Του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια