Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόθεση Novartis: Σήμερα στην εισαγγελία Διαφθοράς ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς θα βρεθεί σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση Novartis. Την κλήση για παροχή εξηγήσεων είχε επιδιώξει και ο ίδιος ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ζητώντας την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.


Ο κ Λοβέρδος θα δώσει απαντήσεις για το αδίκημα της δωροδοκίας που του έχει αποδοθεί μετά από έρευνες των εισαγγελικών αρχών για την υπόθεση της Novartis.

O ίδιος αρνείται την κατηγορία ενώ τα στοιχεία της δικογραφίας που διαβιβάστηκαν στη Βουλή στηρίζονται σε καταθέσεις επωνύμων και ανώνυμων μαρτύρων και σε έγγραφα που αφορούν διαφημιστική εταιρεία.



Ο πρώην υπουργός έχει δηλώσει, ότι η υπόθεση σε βάρος του είναι «στημένη», ενώ οι ενδείξεις για τη διάπραξη του αδικήματος της δωροδοκίας, για τις οποίες καλείται σε εξηγήσεις εμφανίζουν κενά.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Διαφθοράς απέστειλε κλήση και στον πρώην υπουργό Μάριο Σαλμά για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Εισαγγελία Διαφθοράς αναμένεται να προχωρήσει σε νέο πακέτο αρχειοθετήσεων για πολιτικούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Novartis.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια