Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H ΔΑΚΥΠΣ Στερεάς για της τις εκλογές της

Διαβάστε την Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος



Η παράταξή μας στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης την 4η & 5η Μαϊου 2019,  επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την συνδικαλιστική της δυναμική, που απορρέει από την μακροχρόνια παρουσία και το έργο της στα συνδικαλιστικά δρώμενα του εργασιακού μας χώρου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!
       Για μία ακόμα φορά οι συνάδελφοι,  παρέχοντας την στήριξή τους στους υποψηφίους της παράταξής μας, απέδειξαν ότι αυτό που προέχει είναι ο καθημερινός αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καθώς και η διαρκής προσπάθεια επίλυσης των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στις Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια της Περιφέρειάς μας.
       Διατηρούμε τις δυνάμεις μας σε κάθε επίπεδο, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε κομματικά παιχνίδια, μακριά από διαχωρισμούς και τοπικιστικές εξάρσεις  που προκαλούν διχασμούς ανάμεσά μας! Έχουμε μάθει να ενώνουμε και έτσι θα συνεχίσουμε!
      Η παράταξή μας, πιστή στις αρχές και τις αξίες του υγιούς συνδικαλισμού και οι υποψήφιοί της, ευχαριστούν θερμά όλους τους συναδέλφους που για  μία ακόμα φορά μας τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς μας με συντριπτικά ποσοστά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
      Συνεχίζουμε την διαδρομή μας σταθερά και αταλάντευτα!
   
       
                                       Για την Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. της ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας
                          





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια