Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

GAME OF THRONES των καταστροφών Επεισόδιο 4ο «The battle of ΛΕΕΑs»

Κατ’αρχήν σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση και την επιτυχία της νέας μας bloko-σειράς.  Για να διαβάσετε το σημερινό επεισόδιο πρέπει να έχετε διαβάσει τα προηγούμενα.
Υποχρεωτικά.


Μας ρωτάτε αν ο Τάκης τελείωσε το μέτρημα των συντονιστών σε ένα περιστατικό.  Θα τελειώσει μετά τις εκλογές  γιατί αποφάσισε  να μετρήσει και τα πρωτόκολλα!!!!! 

Επεισόδιο 4ο

Ήταν βράδυ, αργά κοντά στα μεσάνυχτα.  Έβρεχε  καταρρακτωδώς.  Η ΕΜΥ είχε εκδώσει από νωρίς έκτακτο δελτίο για ακραία καιρικά φαινόμενα.  Στην τηλεόραση  έχουν διακόψει, κάπου στην Αττική συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο.  Κάτοικοι ανεβασμένοι σε σκεπές φωνάζουν απελπισμένοι.  Η περιοχή έχει πλημμυρίσει, τόνοι νερού κατεβαίνουν με μανία σαρώνοντας τα πάντα. Ο παρουσιαστής καταφέρνει να συνδεθεί με τον Δήμαρχο της περιοχής. Μεγάλη επιτυχία καθώς οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν πέσει από ώρα. 

Δημοσιογράφος: Κύριε Δήμαρχε πείτε μας τι συμβαίνει.

Δήμαρχος: καταστροφή, το βουνό κατεβαίνει προς την πόλη βρέχει ασταμάτητα  άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί σε μαγαζιά σε σπίτια, θα χαθεί η πόλη σας λέω

Δημοσιογράφος:  εσείς όμως κύριε Δήμαρχε τι κάνετε

Δήμαρχος: εγώ σύμφωνα με την νομοθεσία ως ΛΕΕΑ 1 και 3 επικοινώνησα με τον ΛΕΕΑ 4, τον ΛΕΕΑ 5  ψάχνω τον ΛΕΕΑ 6  και ο ΛΕΕΑ 7 είναι ήδη εδώ. Ενεργοποίησα τον ΛΕΕΑ 15, ο ΛΕΕΑ 16 είναι εκτός Αττικής και αύριο θα έρθει και ο 17.  Ενεργοποίησα τον ΚΣΠΠ του Δήμου περιμένω την Περιφέρεια. Να ξέρετε ότι αμέσως τις ΟΑΑ 1 έως 15 έχω ένα πρόβλημα μεγάλο βέβαια δεν έχω χώρο να τους βάλω είναι 250 άτομα αλλά θα με βοηθήσει το ΕΣΚΕΠΠ. Α μην ξεχάσω, έβαλα και πορτοκαλί συναγερμό.

Δημοσιογράφος (άλαλος): -

Δήμαρχος: με ακούτε;

Δημοσιογράφος:  ναι βέβαια κύριε δήμαρχε, κύριε Δήμαρχε επειδή μας ακούν οι πολίτες μπορείτε να μας πείτε στα ελληνικά τι έχετε κάνει ακριβώς, δεν μιλούν όλοι ξένες γλώσσες!!!!!

Δήμαρχος: ελληνικά μιλάω

Δημοσιογράφος: ποια διάλεκτο, μετάφραση παρακαλώ από το κοντρόλ!!

Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο «Η μάχη των Πρακτικών». Ποιος θα κερδίσει?


(*) σημείωση: το bloko δεν παρέχει μετάφραση, το κείμενο του Δημάρχου είναι κατ’εφαρμογή του νέου –προς διαβούλευση νόμου- της πολιτικής προστασίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια