Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Φωκίδας: Συγχαρητήρια για τα πλαστά χαρτονομίσματα

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Φωκίδας: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής
Αστυνομίας Δελφών και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τ.Τ. Άμφισσας-Δελφών, για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επέδειξαν, τα οποία σε συνδυασμό με τις μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες, οδήγησαν στον άμεσο εντοπισμό και στην σύλληψη τριών (3) δραστών, ημεδαπής καταγωγής, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων την 02/05/2019 στις περιοχές των Δελφών, της Αράχοβας και της Λιβαδειάς καθώς επίσης και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Άξιοι συγχαρητηρίων επίσης οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τ.Τ. Άμφισσας-Δελφών για την άμεση συνδρομή τους καθώς και οι αστυνομικοί του Τ.Α. Άμφισσας-Δελφών, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον, επιλαμβανόμενοι του προανακριτικού έργου και το δέσιμο των στοιχείων.
 Για μία ακόμη φορά οι Αστυνομικοί της Δ.Α Φωκίδας, λειτουργώντας με αυταπάρνηση και φιλότιμο, εδραιώνουν το υψηλό αίσθημα ασφάλειας και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην ΕΛ.ΑΣ., παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα και χωρίς να τους παρέχονται τα απαραίτητα εχέγγυα, προκειμένου να επιτελούν αναπόσπαστα τα καθήκον τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                 ΨΕΒΕΔΕΡΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια