Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπείρα Πακιστανών σκότωσαν ομοεθνή τους και ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών ένα στυγερό έγκλημα σε βάρος ενός 34χρονου Πακιστανού στην Ασωπία Βοιωτίας από τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι μάλιστα εξετάζονται για τυχόν εμπλοκή
τους και σε ακόμη 4-5 απαγωγές σε βάρος ομοεθνών τους για απαίτηση λύτρων από τις οικογένειές τους.
Οι συλλήψεις των μελών ηλικίας 45, 44 και 40 ετών έγιναν μετά από ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε Θήβα, Νέα Μανωλάδα και Τρίπολη.
Πριν 2,5 μήνες οι δράστες παρέλαβαν το θύμα από τον Ελαιώνα Θηβών για να τον μεταφέρουν σε μία νέα εργασία που είχε συμφωνήσει σε κτηνοτροφική μονάδα στην Ασωπία Βοιωτίας. Καθώς τον μετέφεραν με αυτοκίνητο όμως, σταμάτησαν κάποια στιγμή σε ερημικό σημείο και αποφάσισαν να τον ληστέψουν. Πάνω στην πάλη τον σκότωσαν και πέταξαν το σώμα του σε δασώδη, δύσβατη και ορεινή περιοχή έξω από την Ασωπία.
Τότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς του θύματος στο Πακιστάν επικαλούμενοι ότι δήθεν τον είχαν απαγάγει και ζητούσαν 10.000 ευρώ ως λύτρα. Οι συγγενείς όταν ζήτησαν αποδείξεις ζωής για τον άνθρωπό τους πριν πληρώσουν και δεν της έλαβαν, αρνήθηκαν να πληρώσουν.
Οι δράστες εγκατέλειψαν τότε τις προσπάθειες εκβιασμού των συγγενών του θύματος, εκείνοι από την πλευρά τους όμως ενημέρωσαν τις Αρχές και έτσι ξεκίνησε μία έρευνα που κατέληξε στην σύλληψη των δραστών, στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό της σορού του θύματος σε ορεινό και δύσβατο σημείο έξω από την Ασωπία Βοιωτίας.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια