Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΝΑ Αττικής για τα νυχτερινά και τα προβλήματα καθαριότητας

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Τη Μεγάλη Τετάρτη, 25/4/2019 και ώρα 13.30 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Τσαπάρας και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς, επισκέφτηκαν το Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχο κύριο Χαράλαμπο Αλεξόπουλο, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο του Γ.Δ.Ο.Ε.Σ. κύριο Νικόλαο Χρήστου.
Σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής μας, ενημερωθήκαμε ότι η καταβολή των νυχτερινών ωρών εργασίας του έτους 2018, που δεν έχουν πιστωθεί ακόμα, θα πραγματοποιηθεί με τη μισθοδοσία του επόμενου μηνός. Και αυτό επειδή πλέον έχει συνταχθεί και η σχετική έκθεση κάλυψης δαπάνης και μετά το Πάσχα αναμένεται να ψηφιστεί το σχέδιο τροπολογίας από τη Βουλή.
Επίσης, σχετικά με το ζήτημα της καθαριότητας, μας γνωρίστηκε ότι όσον αφορά την Αττική οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω Α.Σ.Ε.Π., ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα με δευτερεύοντες διατάκτες ανά Διεύθυνση Αστυνομίας Νομού.

Δεν περιοριζόμαστε στο να καταγγέλλουμε μόνο, αλλά παρεμβαίνουμε με ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση των ζητημάτων, έτσι ώστε οι ενέργειές μας να μην πέφτουν στο κενό αλλά να έχουν αντίκρισμα και να εξαργυρώνονται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια