Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Λεία «μαμούθ» για τους διαρρήκτες του υπερτυχερού του Τζόκερ

Την τέλεια διάρρηξη φαίνεται πως διέπραξαν οι κακοποιοί που εισέβαλαν στη μονοκατοικία υπερτυχερού του Τζόκερ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, καθώς έφυγαν με λεία εκατοντάδων
χιλιάδων ευρώ. 
Οι δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν καιρό τις κινήσεις της οικογένειας που είχε κερδίσει περισσότερα από 3.000.000 ευρώ στο Τζόκερ πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και κατέστρωσαν προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια σχέδιο. Έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν 150.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ και μια συλλογή γραμματοσήμων αξίας 20.000 ευρώ, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. 
Αστυνομικοί εκιτμούν ότι σχεδίαζαν μήνες τη διάρρηξη, ενώ δεν αποκλείουν το γεγονός να είχαν πληροφόρηση εκ των έσω, αφού πήγαν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο που οι ιδιοκτήτες έκρυβαν το χρηματοκιβώτιο. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τραυμάτισαν πολύ σοβαρά τα δυο σκυλιά της οικογένειας, ω΄στε να προχωρήσουν ανενόχλητοι στην κλοπή. 
Όλα έγιναν περίπου στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Παραβίασαν ένα παράθυρο, εισήλθαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έσπασαν τις κάμερες εσωτερικού κυκλώματος. Κατευθύνθηκαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού στον δεύτερο όροφο, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών. Αφού διαπίστωσαν ότι ήταν αδυνατο να το μεταφέορυν, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή και εντόπισαν τον κωδικό. Αφαίρεσαν ότι βρήκαν μέσα και εξαφανίστηκαν, με τους ιδιοκτήτες να αντιλαμβάνονται τη διάρρηξη τα ξημερώματα της Κυριακής που επέστρεψαν στο σπίτι τους. 


http://newpost.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια