Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Νοτιοανατολικής

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Βουλιαγμένης, του συνδυασμού «ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ» βρέθηκαν στα γραφεία της Ένωσης



Σήμερα, την Ένωσή μας επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Βουλιαγμένης, του συνδυασμού «ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ» του κυρίου Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ, κύριοι Γιώργος ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ -ο οποίος είναι ήδη Αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης- και ο Νικόλαος ΚΡΕΖΟΣ.

Σκοπός της επισκέψεώς τους ήταν, αφενός να μας ενημερώσουν για την υποψηφιότητά τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ» του κυρίου Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ και αφετέρου να συζητήσουμε διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ειδικότερα την κοινότητα Βουλιαγμένης, στην περιοχή αρμοδιότητας της οποίας, στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Συζητήθηκε το ζήτημα της ασφάλειας των ανωτέρω περιοχών και ειδικότερα από τώρα και μετέπειτα, όπου και ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος, γεγονός το οποίο συνεπάγεται πως θα αυξηθεί κατακόρυφα η επισκεψιμότητα στον Δήμο.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε, αμφότερα και από τους δύο υποψηφίους, για την ανάγκη ενίσχυσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνικά μέσα. Μας δήλωσαν πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός το οποίο έχουν ήδη αποδείξει έμπρακτα, καθώς, ο Δήμος έχει δωρίσει στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης δύο (2) έγχρωμα περιπολικά οχήματα και ένα (1) συμβατικό όχημα στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Επεσήμαναν όμως πως και λόγω της συνεχόμενης οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα, οι Υπηρεσίες της Αστυνομίας, χρειάζονται την στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης το γνωρίζει και θα το κάνει πάντα.

Ευχαριστούμε θερμά τους δύο υποψηφίους για την επίσκεψή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η Ένωσή μας είναι ανοιχτή σε οιονδήποτε υποψήφιο επιθυμεί, ανεξαρτήτου παράταξης και περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να οικοδομηθεί μια αγαστή σχέση συνεργασίας για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

 

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια