Ο δικηγόρος του δολοφονηθέντος στα Μανιάτικα εκφράζει την θλίψη και την οργή της οικογένειάς του

Μυθεύματα χαρακτηρίζει ο ποινικολόγος Βαγγέλης Καντιάνης συνήγορος του 52χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με 19 σφαίρες τα ξημερώματα στα Μανιάτικα του Πειραιά, τα περί
εμπλοκής του τα τελευταία χρόνια σε υποθέσεις εκβιάσεων και ανθρωποκτονιών.
Ο ποινικολόγος που τον είχε υπερασπιστεί στην υπόθεση του Ναυπλίου, όταν είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών , εκφράζει την θλίψη και την οργή της οικογένειάς του για τις αναφορές περί εμπλοκής του σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Στο ίδιο σημείο!
Η δολοφονία έγινε ακριβώς έξω από το σπίτι του στα Μανιάτικα. Όμως ο 52χρονος είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση πριν από 11 χρόνια όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι αλλά επέζησε. Τότε επέβαινε στο αυτοκίνητο και ο 11χρονος γιος του. Και εκείνη η επίθεση μάλιστα ειχε γίνει στην ίδια  περιοχή και μάλιστα είχε μείνει παραπληγικός σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του. Ολόκληρη η δήλωση του νομικού εκπροσώπου της οικογένειας του 52χρονου, έχει ως εξής:
«Δείξτε σεβασμό»
«Ήμουν επί σειρά ετών συνήγορος υπεράσπισης του δολοφονηθέντος, στις 7 Μαΐου 2019 έξω από την οικία του, Παναγή. Δυστυχώς η δεύτερη προσπάθεια των δολοφόνων του εστέφθη με επιτυχία…. (είχε προηγηθεί μια προ δεκαετίας). Η τελευταία του εμπλοκή με τη δικαιοσύνη έλαβε χώρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, με απόφαση του οποίου εκρίθη ένοχος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
 Ήδη ο εκλιπών, έχοντας εκτίσει τις ποινές που του είχαν καταγνωστεί,  είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, προ διετίας. Κατοικούσε δε, στην ιδιαίτερη πατρίδα του,  ασχολούμενος αποκλειστικά και μόνο με τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα. Τα όσα μυθεύματα και σενάρια αναπτύχθηκαν και αναπαράχθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περί της δήθεν εμπλοκής του σε (όλες σχεδόν) τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις εκβιάσεων, ληστειών και ανθρωποκτονιών, είναι ανυπόστατα και  έχουν προκαλέσει τη θλίψη και την οργή της οικογένειάς του.
Ελπίζουμε  οι προανακριτικές αρχές που έχουν αναλάβει τον εντοπισμό των δραστών, άμεσα να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα….
Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι να υπάρξει σεβασμός στη μνήμη του άνανδρα δολοφονηθέντος Παναγή». 
https://www.dikastiko.gr