Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλασική εκτέλεση τής "νύχτας" η δολοφονία στα Μανιάτικα - Δεν τη γλίτωσε αυτήν τη φορά

Ως μία κλασική εκτέλεση στον κόσμο της "νύχτας" αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Ασφάλειας τη δολοφονία του Π.Σ στα Μανιάτικα του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης. Τον
παρακολουθούσαν, γνώριζαν πού θα μείνει, πότε θα επιστρέψει και τον προσέγγισαν, όταν θα είχε τις λιγότερες δυνατότητες αντίδρασης.
Το θύμα, γνωστό στις αρχές από το παρελθόν, έμενε μόνιμα στην Κεφαλονιά, αλλά κάθε φορά που ερχόταν στην Αθήνα έμενε σε χώρο, που του παραχωρούσε ο αδελφός της πρώην γυναίκας του. Πριν από τρεις μέρες είχε έρθει στην Αθήνα και οι δράστες περίμεναν να κατεβεί από τη μοτοσικλέτα του και να κατευθυνθεί στην είσοδο τού κτιρίου. 
Δύο κάλυκες από καλάσνικοφ, βρήκαν στο σημείο της εκτέλεσης, αλλά περιμένουν τη διερεύνηση του αυτοκινήτου, που πυρπόλησαν 500 μέτρα πιο μακριά, μήπως εντοπιστούν εκεί περισσότεροι.
Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για δύο δράστες, που επέβαιναν στο κλεμμένο από τον περασμένο Μάρτιο OPEL. Δεν θεωρείται απίθανο, όμως, από τους αστυνομικούς να είχαν και άλλους συνεργούς, είτε παρατηρητές είτε που τους περίμεναν στο σημείο αλλαγής οχήματος διαφυγής.
Το θύμα είχε κατηγορηθεί για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν το Δεκέμβριο τού 2008, τότε δεν το είχαν επιτύχει.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια