Το "μπράβο" του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στους αστυνομικούς της Κρήτης


 Στην Κρήτη βρίκεται από σήμερα, όπως έγραψε από χθες το ekriti.gr ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη, Ανδρέα Δασκαλάκη.

 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης όπου είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία φυσικά του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Κώστα Λαγουδάκη αλλά και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Αστυνομικό Διευθυντή, Νίκο Σπυριδάκη, με τους οποίους, όπως είπε, έχει άριστη συνεργασία.

 

Ο Αρχηγός εξήρε το έργο των αστυνομικών της Κρήτης ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του με αφορμή την εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης 88χρονης στη Ζήρο Σητείας.

 

Βρισκόμαστε στην Κρήτη με τον κύριο Επιτελάρχη για να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τους συναδέλφους,  κάνουμε επισκέψεις και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, να μιλήσουμε για θέματα που μας αφορούν, να επιλύσουμε προβλήματα. Στα πλαίσια αυτά επισκεφθήκαμε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος πάντα είναι κοντά στην Αστυνομία, και βοηθάει ιδίως με τα προγράμματα τα Ευρωπαϊκά που αξιοποιούνται για την ΕΛ.ΑΣ.  Μας δόθηκε ευκαιρία να τα συζητήσουμε και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, για την ωφέλεια και της Αστυνομίας αλλά κυρίως για τους πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη τον Αρχηγό της Αστυνομίας ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια θα συνεχίσει να απορροφά και να αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για την στήριξη του έργου-ανανέωση υλικοτεχνικής υποδομής όλων των Σωμάτων Ασφαλείας στη Κρήτη προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

 

Μετά την Περιφέρεια, ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρέθηκε στη Λότζια.

 

 

Πηγή: ekriti.gr