Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Βροχή» οι μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά το τέλος της πορείας αλληλεγγύης στο Δημήτρη Κουφοντίνα. Στην οδό Χαριλάου Τρικούπη ομάδες κουκουλοφόρων, πραγματοποίησαν επιθέσεις
με βόμβες μολότοφ και διάφορα αντικείμενα σε βάρος των διμοιριών των ΜΑΤ. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης αναφέρει τα εξής:
«Πάνω από 40 μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη.Ευτυχώς όλοι είναι καλά. Για ακόμη μια φορά τα Εξάρχεια στο έλεος των κουκουλοφόρων. Για ακόμη μια φορά το Υπουργείο ανίκανο να προστατεύσει τον πολίτη. Δεν πάει άλλο με την ανοχή της κυβέρνησης στη βία».
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Κατά τη διάρκεια της πορείας που προηγήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από τα Προπύλαια έως το Σύνταγμα και πίσω, δεν σημειώθηκαν επεισόδια, όμως περίπου 200 άτομα που κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, έδειξαν τις προθέσεις που είχαν.
Οι αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε επιφυλακή, στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειωθούν τυχόν νέες επιθέσεις.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια