Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι δήμαρχοι εκλέγονται από τον α’ γύρο

Την επανεκλογή τους εξασφάλισαν από νωρίς αρκετοί δήμαρχοι της Αττικής, καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό μεγαλύτερο του 50% από την πρώτη Κυριακή. Όπως δείχνουν τα
αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής το υπουργείο Εσωτερικών, την απόλυτη «πρωτιά» καταγράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος καταγράφει ποσοστό που πλησιάζει το 80%! Ειδικότερα, ο κ. Παπανικολάου συγκεντρώνει 79,88%, ενώ ο «γείτονάς» του στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος συγκεντρώνει 69,32%.
Αρκετά υψηλό ποσοστό καταγράφει ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο δήμο Περιστερίου (74,17%), όπως και ο Γιώργος Ιωακειμίδης στο δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη (62,61%), καθώς και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (71,31%).
Δήμαρχος είναι ήδη ο Ανδρέας Κονδύλης στο δήμο Αλίμου (68,38%) και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη (71,28%).
Επίσης, επανεκλέγονται οι: Ανδρέας Ευθυμίου στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (60,68%), Χρήστος Παππούς στο δήμο Φυλής με 55,69% και Ηλίας Αποστολόπουλος στο δήμο Παπάγου – Χολαργού (54,96%).
Σε αυτούς θα προστεθούν πρέπει να προστεθούν και οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι που κατέβηκαν χωρίς… ανταγωνισμό σε Αγαθονήσι, Λειψούς, Άγιο Ευστράτιο και Σίκινο.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια