Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ:Απαιτούμε άμεση αύξηση του εκλογικού επιδόματος


‘’Απαιτούμε άμεσα την αλλαγή της απαράδεκτης απόφασης αυτής και την επιστροφή του εκλογικού επιδόματος στα 950 ευρώ, επίπεδα που ίσχυαν πριν την έλευση των μνημονίων, αφού διατείνονται ότι τελείωσαν’’ επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Δυστυχώς συνάδελφοι, είμαστε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.

 

Χθες, με την ανακοίνωση του εκλογικού επιδόματος που θα μας δοθεί για τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, διαψεύστηκαν τόσο οι προσδοκίες μας, αλλά και οι ελπίδα μας ότι η Πολιτεία θα αναγνωρίσει έστω και με αυτό τον τρόπο το δύσκολο έργο που προσφέρουμε και τον σημαντικό ρόλο μας.

 

Και ενώ όλοι μας εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες τους τελευταίους δύο μήνες, προκειμένου να διενεργηθούν με ομαλότητα και ασφάλεια οι εκλογές, η πολιτική ηγεσία μας δεν φαίνεται να συγκινείται!

 

Από τις επιδόσεις, τη φύλαξη εκλογικών κέντρων, έως τα μέτρα τάξης-ασφάλειας και τροχαίας κατά τη διενέργεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων, όλα βαραίνουν τον εργαζόμενο Αστυνομικό.

 

Απαιτούμε άμεσα την αλλαγή της απαράδεκτης απόφασης αυτής και την επιστροφή του εκλογικού επιδόματος στα 950 ευρώ, επίπεδα που ίσχυαν πριν την έλευση των μνημονίων, αφού διατείνονται ότι τελείωσαν!

 

Από την άλλη δυστυχώς η Ομοσπονδία μας, φάνηκε για μια ακόμη φορά ανεπαρκής, καθόσον εφησυχάστηκε με τυπικές ανακοινώσεις, χωρίς να επιδιώξει και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συναντήσεις, ζητώντας συγκεκριμένο ποσό εκλογικού επιδόματος.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απογοητεύει…

 

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια