Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταματάμε την κριτική στον αρχηγό της ΕΛΑΣ μ' ένα τελευταίο ερώτημα...


Το bloko.gr δεν υπήρξε ποτέ οπαδός του πνεύματος απλό απορρέει από το γνωμικό του Μένανδρου δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Όταν κάποιος αποφλοιώνεται από
τον μανδύα της εξουσίας δεν εμπίπτει πλέον στο πεδίο της δικής μας κριτικής.

Δυστυχώς και το γράφουμε μετά πάσης ειλικρίνειας, ο κ. Ανδρικόπουλος δικαίωση την άποψη- γνώμη μας για το διαφαινόμενο συμπεριφορισμό του ως αρχηγός, πολύ πριν αναλάβει καθήκοντα. Δεν το κρύψαμε ακόμη κι όταν παρέλαβε τη σκυτάλη και όχι μόνο δια των γραπτών, αλλά και δια του λόγου ενώπιος ενωπίω μέσα στο γραφείο του. 

Με τον κ. αρχηγό ως άνθρωπο, προσωπικότητα κοκ δεν έχουμε καμία αντιμαχία. Με τον αρχηγό της αστυνομίας όμως  ναι, ειδικά όταν πρωτοστατεί και φέρει ατόφια κι αναπαλλοτρίωτη ευθύνη για τη συστηματική φθορά του γοήτρου της ΕΛΑΣ και με τις επιλογές του, όχι στοιχειωδώς αξιοκρατικές αλλά ακραιφνώς κομματικές και με το στοιχείο της ρεβανσιστικής εμπάθειας, χρωμάτισε την ιεραρχία με πινελιές πολιτικής υποταγής, νεποτισμού, προσωπικών φιλοδοξιών κ.ά. με συνέπεια να απομακρυνθούν πολλοί ικανοί και ελπιδοφόροι αξιωματικοί.

Του ευχόμαστε ειλικρινά κι ανυπόκριτα τα καλύτερα και υποστέλουμε το όπλο της κριτικής, καθώς πλέον δεν έχει κανένα νόημα με δεδομένο ότι αυτοκαθόρισε και τη θητεία του και την υστεροφημία του. Θα θέλαμε όμως κλείσουμε μ' ένα τελευταίο διφυές ερώτημα προς τον κ. αρχηγό, αφορμής δοθείσης του δελτίου τύπου που εκδόθηκε με τις γνωστές αιτιάσεις περί της επιτήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Στο Αγρίνιο και ο ταξίαρχος Κοτρωνιάς επιστρατεύθηκε μαζί μάλιστα με τον υπασπιστή για να επιβλέψουν εκτός έδρας τα μέτρα στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ;

Μάλλον για μία ακόμη φορά θα μείνουμε με την απορία.  



του Γιώργου Καραϊβάζ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια