Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΘΗΝΩΝ για τις συνδικαλιστικές εκλογές: Γιατί φοβούνται την Δημοκρατία;

Διαβάστε ανακοίνωση τής ΜΠΡΟΣΤΑ Αθηνών: Σε ορισμένα συνδικαλιστικά σωματεία που εκπροσωπούν τον ένστολο συνδικαλισμό γινόμαστε μάρτυρες συμπεριφορών που δεν αρμόζουν σε
ανθρώπους που είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα. Κάνουν γενικές συνελεύσεις και αρχαιρεσίες εν κρυπτώ, για να μην πάρουν μέρος σε αυτές όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, προκειμένου να έχουν μόνο αυτοί το προνόμιο να συμμετέχουν στα κοινά, και να καθορίζουν τις τύχες των Αστυνομικών. Δεν αποδέχονται εγγραφές νέων μελών, πέραν όσων γνωρίζουν ότι θα ψηφίσουν μόνο αυτούς. Δηλαδή με λίγα λόγια αποδέχονται μόνο τους δικούς τους.
Κάνουν γενικές συνελεύσεις Παρασκευή και Σάββατο έτσι ώστε να μην μπορούν οι δικαστικοί επιμελητές να τους επιδίδουν έγγραφα, διότι, γνωρίζουν ότι ο νόμος θα τους υποχρεώσει να τηρήσουν την νομιμότητα. Χρησιμοποιούν έμμεσες απειλές και συκοφαντούν ανθρώπους, έτσι ώστε να καταφέρουν να μην συμμετάσχουν στις διαδικασίες κάποιοι συνάδελφοι τους που δεν πάνε με τις δικές τους παρατάξεις.
Φυσικά το όπλο τους είναι η επιλογή πολλών συναδέλφων στο ψηφοδέλτιο τους, έτσι ώστε να παρασύρουν όσο γίνεται περισσότερους συναδέλφους να τους επιλέξουν. Δεν έχουν προτάσεις και επιχειρήματα, παρά μόνον επενδύουν στο φόβο που προκαλούν και τάζουν αποσπάσεις και μεταθέσεις για να συντηρήσουν την ανυπαρξία τους.
Δυστυχώς συνάδελφοι, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις δεν έχουμε καμία τύχη! Τύχη θα έχουμε:
- Όταν η συμμετοχή και η επιλογή θα είναι συνειδητές.
- Όταν κανείς συνάδελφος δεν θα παίρνει σταυρωμένο ψηφοδέλτιο, παρά μόνον θα επιλέγει αυτούς που θεωρεί ότι θα τον εκπροσωπήσουν καλύτερα.
- Όταν η επιλογή του καθενός να συμμετάσχει στο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι δεν θα επιχειρείται να ανακοπεί με το παράνομο επιχείρημα της αυτοπρόσωπης παρουσίας που ισχύει φυσικά μόνο για τους αντιπάλους τους.
- Όταν θα λειτουργούν δημοκρατικά.
-Όταν δεν θα κλείνουν τις υποψηφιότητες σε λίγες ώρες από τις γενικές συνελεύσεις για να μην προλάβουν οι συνάδελφοι να τις καταθέσουν.
- Όταν με λίγα λόγια, θα σταματήσουν να εξαιρούν από τις διαδικασίες κατά το δοκούν.
- Όταν θα σταματήσουν να λειτουργούν αντιδημοκρατικά.
Αλλά μέχρι τότε, ας λουστούν τον συνδικαλισμό που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τον συνδικαλισμό του ανύπαρκτου επιπέδου και της αποτυχίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια