Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ηλείας βράβευσε τα παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν Ηλείας τίμησε τα τέκνα των αστυνομικών  επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση   σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο
Απόλλωνας την 29-04-2019 και ώρα 19:30.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Πρώην Υπουργός παιδείας κ Δημήτριος Μπαξεβανάκης ο Βουλευτής κ Ιωάννης  Κουτσούκος ο Δήμαρχος κ Γαβρίλης Λιατσής ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσιος Καλαματιανός , ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ.Α. Ηλείας  Φράγκος Ιωάννης  ο εκπρόσωπος της ιεράς Μητροπόλεως αιδεσιμότατος κ. Γρηγόριος Πάπαρης ο  Ηλείος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος , το Δ.Σ. της Ένωσης αστυνομικών Ηλείας καθώς ,γονείς  συγγενείς και φίλοι των επιτυχόντων . Επίσης χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλαν η Βουλευτής κ Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη ,ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ κ Αριστείδης Ανδρικόπουλος  και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος κ.  Νικολάος Κοτρωνιάς οι οποίοι λόγω υπερεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση . Μετά την εισαγωγική προσφώνηση  προσφώνηση της παρουσιάστριας της εκδήλωσης κας Γεωργίας Μπουλούκου ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζώντος απεύθυνε χαιρετισμό . Αναφέρθηκε στο έργο και στις πρόσφατες επιτυχίες της Ένωσης ενώ ευχαρίστησε  την τράπεζα Eurobank και τα στελέχη της για το χρηματικό ποσό που χορήγησαν   για την βράβευση των παιδιών. Επίσης  ευχαριστήστε  για την οικονομική συμβολή τους και τους υπόλοιπους  χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης  ,τον πρόεδρο του Κτελ Ηλείας κ. Χρήστο Δημακόπουλο τον κ. Ιωάννη Τσώρη επιχειρηματία  και αντιπρόσωπο της nissan στον Νομό μας, και τον διευθυντή του ομίλου Scandinavian hair clinics, Δόκτωρ Γεώργιο Ζώντο.


 Τέλος ο πρόεδρος απευθυνόμενος στα παιδιά είπε : Ο έπαινος που θα δοθεί ξεχωριστά σε κάθε μαθητή και μαθήτρια έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Είναι έπαινος όχι μόνο για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά κυρίως για την πολυετή προσπάθειά σας να φέρετε εις πέρας το στόχο σας. 

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας συγχαίρουμε όλους τους μαθητές του Ν. Ηλείας και  ιδιαίτερα εσάς ως τέκνα των Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας αλλά και στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές ,  ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και όλη η μετέπειτα πορεία σας να στέφεται από παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια