Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Κατερίνα Παπακώστα στα γραφεία της Ένωσης Δυτικής: Τι είπε για εγκληματικότητα και εκλογικό

Ανακοίνωση τής Ένωσης Δυτικής Αττικής Επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ένωσης μας η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. Κατερίνα Παπακώστα. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό
Συμβούλιο αφού καλωσόρισε την κα. Υφυπουργό, επισημαίνοντας ότι πρώτη φορά πολιτικός προϊστάμενος Υπουργείου μας επισκέφθηκε τα γραφεία μας, την ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που υφίστανται όσον αφορά την Ελληνική Αστυνομία και τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών στην Δυτική Αττική.
     Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ένωσης γνωστοποίησε στην Υφυπουργό, το ζήτημα του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής το οποίο παραπέμπει σε τριτοκοσμικές εικόνες τόσο για τις κατασκευαστικές του ατέλειες  όσο και από τις ελλείψεις, για την έλλειψη προσωπικού στην Διεύθυνση μας, στην καθημερινή αφαίμαξη προσωπικού για ενίσχυση άλλων Αστυνομικών Διευθύνσεων που έχει σαν αποτέλεσμα να επιβαρύνει το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης, τέθηκε επίσης το θέμα της έλλειψης και της παλαιότητας του μηχανοκίνητου στόλου, ζητήματα που δυσχεραίνουν την άσκηση των καθηκόντων του αστυνομικού αλλά και έχουν επίπτωση στην αστυνόμευση στην πολύπαθη περιοχή μας.
     Το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από την κα. Υφυπουργό την άμεση παρέμβαση της για όλα αυτά τα ζητήματα καθώς δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τους αστυνομικούς αλλά ούτε και για τους πολίτες.
     Από την μεριά της η κα. Υφυπουργός σημείωσε ένα προς ένα όλα τα ζητήματα  και δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης στην Δυτική Αττική το οποίο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και περιλαμβάνει όλα τα ανωτέρω προβλήματα, παράλληλα δε όπως μας χαρακτηριστικά ανέφερε μέσω της Ένωσης μας θέλει να ευχαριστήσει ένας προς ένα τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που κάτω από δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική κοινωνία.
     Τέλος από τον Πρόεδρο της Ένωσης μας τέθηκε το ζήτημα της εκλογικής αποζημίωσης ενόψει των εκλογών  και η απάντηση της κα. Υφυπουργού είναι ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και θα είναι σαφώς αυξημένο από το τελευταίο.
Η Ένωση μας θα συνεχίσει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βελτιωθούν  τόσο οι συνθήκες εργασίας όσο και τα δικαιώματα των αστυνομικών, παράλληλα όμως θα εξακολουθήσει να ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των πολιτών.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια