Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι «προκρίθηκαν» για την προεδρία του Αρείου Πάγου

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής με θέμα την ακρόαση των προεπιλεγέντων προσώπων για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ψηφοφορία η οποία διεξήχθη μεταξύ των μελών της επιτροπής, στην πρώτη θέση ισοψήφησαν η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτισσα κυρία Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ τρίτη σε πολύ κοντινή απόσταση αναδείχθηκε η
Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη.
Ακολούθησαν κατά σειρά ο Αρεοπαγίτης κ. Γεώργιος Χοϊμές, η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου και η Αρεοπαγίτισσα κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ισοψήφησαν με 15 ψήφους η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτισσα κυρία Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ τρίτη με 13 ψήφους αναδείχθηκε η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη.
Την τελική απόφαση θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία δεν δεσμεύει το Υπουργικό Συμβούλιο, δηλαδή μπορεί να επιλεγεί οποιοσδήποτε από τους τρεις προτεινόμενους. Υπενθυμίζεται ότι σε αυριανή συνεδρίαση η διάσκεψη θα ακροασθεί τους υποψηφίους για τη θέση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


πηγή: dikastiko.gr 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια