Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση σε γραφείο στελέχους της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε την Παρασκευή το πρωί το προσωπικό δικηγορικό γραφείο της Αναστασίας Ασπρούτσου, Αναπληρώτριας Διευθύντριας της ΝΔ νομού Θεσσαλονίκης και
υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, με το  συνδυασμό του Ν. Ταχιάου.
Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί ότι με την ανοχή του «οι προκλήσεις των κύκλων της ανωμαλίας συνεχίζονται».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης:
Oι προκλήσεις των κύκλων της ανωμαλίας συνεχίζονται με την ανοχή(;) του ΣΥΡΙΖΑ που χαριεντίζεται, κάνοντας… βόλτες με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, στο playstation φυσικά: Επίθεση δέχτηκε το προσωπικό δικηγορικό γραφείο της κας Αναστασίας Ασπρούτσου, Αναπληρώτριας Διευθύντριας της ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης και υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, με το  συνδυασμό του Ν. Ταχιάου.
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους μπαχαλάκηδες και ενδεχόμενους υποβολείς τους. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Οι γνωστοί –άγνωστοι δεν θα είναι πάντα άγνωστοι. Η καλύτερη Ελλάδα  που  αξίζουμε είναι Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, καλύτερες δουλειές, ασφάλεια στις γειτονιές.
Η δήλωση της κ. Ασπρούτσου
«Με έκπληξη ενημερώθηκα από την ελληνική αστυνομία -την οποία ευχαριστώ θερμά για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης- ότι άγνωστοι ανέβασαν σε γνωστό site δήλωσή τους για παρέμβαση στο δικηγορικό μου γραφείο με τρικάκια και μπογιές. Εκτός του ότι αφορά σε χώρο που παλαιότερα στεγαζόμουν επαγγελματικά, πάραυτα επένεβησαν σε έναν ιδιωτικό χώρο με σκοπό εκτός από τη διαφήμισή τους, ίσως και τον εκφοβισμό μου. Τους δηλώνω λοιπόν ότι προσωπικά προασπίζομαι τα δικαιώνατα όλων, υπερασπίζομαι την ανθρώπινη ζωή, ακόμα και αυτήν ενός κοινού δολοφόνου που δε ζήτησε συγγνώμη ποτέ», τόνισε σε δήλωσή της η κ. Ασπρούτσου.
Πηγή: voria.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια