Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύσκεψη στην Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο


Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασιλείου Ματθαιόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου, σύσκεψη για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Π.Σ. στο Χαλάνδρι.
 
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και των μέσων που διαθέτει το Πυροσβεστικό Σώμα, τον τρόπο λειτουργίας του νεοσύστατου μηχανοκίνητου τμήματος (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), την ασφάλεια των υπαλλήλων και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την βέλτιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και οριστικοποιήθηκαν τα επιχειρησιακά σχέδια επέμβασης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο Συντονιστής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Διοικητής Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος ΠΣ Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, οι Συντονιστές Επιχειρήσεων Υποστράτηγοι ΠΣ Αχιλλέας Τζουβάρας, Σπυρίδων Βαρσάμης και Ιωάννης Πετρούτσος, ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Νικόλαος Σπαής, οι Περιφερειακοί Διοικητές των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, οι Διευθυντές των 199-Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ.- Κ.Ε.Π.Π., οι Διοικητές Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., οι Διευθυντές Διευθύνσεων του Α.Π.Σ., ο Διοικητής της Υ.Ε.Μ.Π.Σ. και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δ.Α.Ε.Ε..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια