Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΕΑΛΣ: "Διαμηνύουμε" προς κάθε κατεύθυνση οτι η προσπάθεια έξωσης και απο τα γραφεία μας περνάει τα όρια της "κόκκινης γραμμής"

Ανακοίνωση των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος: Με την παρούσα επιστολή απευθυνόμαστε σε εσάς, ως αυτός που κρατάτε στα χέρια σας το τιμόνι του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., αλλά και στον
κ. Α΄ Υπαρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ ΚΛΙΑΡΗ Θ. καθώς και στον κ. Β΄ Υπαρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ι. προκειμένου μεταφέρετε στην Πολιτική Ηγεσία την έντονη διαμαρτυρία, δυσαρέσκειά μας και κυρίως την απογοήτευσή μας, αυτή την φορά όχι επί ζητημάτων που απασχολούν τους Αξιωματικούς ΛΣ, τους οποίους εκπροσωπούμε, και το σύνολο του προσωπικού όλων των βαθμίδων ως υφισταμένων μας, αλλά για την επιχειρούμενη περαιτέρω απαξίωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και των λοιπών συνδικαλιστικών φορέων.

Παράλληλα, σας καλούμε για τη μη συγκατάθεσή σας, ως στρατιωτική Ηγεσία, σε ενέργειες και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, που βάλλουν κατά του συνδικαλιστικού φορέα των Αξιωματικών Λ.Σ., την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και των μελών της.

Πιθανόν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη, τοποθετώντας εμπόδια στην δράση μας για την εκπλήρωση των στόχων μας και την μη ενασχόλησή μας με την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

Μετά λοιπόν την απόφαση "έξωσης" του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ, άνευ λόγου και αιτίας, εν είδει τιμωρίας και προς παραδειγματισμό των μελών μας, σήμερα ενημερωθήκαμε για άλλη μια απόφαση "έξωσης", αυτή τη φορά της ίδιας της ΠΕΑΛΣ από τα γραφεία της στο ισόγειο του κτιρίου του Αρχηγείου, η οποία έρχεται και πάλι εν είδει τιμωρίας, ως μη συμμορφωθέντες στις υποδείξεις και προς παραδειγματισμό προφανώς των υπολοίπων συνδικαλιστικών φορέων του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Επειδή κάποιοι δε μπορούν να αντιληφθούν ότι η φίμωση, η τιμωρία, οι συνδικαλιστικές και πολιτικές διώξεις, αποτελούν πρακτικές του παρελθόντος, και ότι δυστυχώς ότι δεν έγινε τέσσερα χρόνια δε μπορεί να επιλυθεί ένα μήνα πριν τις βουλευτικές εκλογές, σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα ως Στρατιωτική Ηγεσία, παίρνοντας θέση και στηρίζοντας έμπρακτα τον συνδικαλιστικό φορέα που εκπροσωπεί τους Αξιωματικούς σας, μέλη μας, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνδράμοντας στο έργο, στην "επαναφορά της ομαλότητας" που πρέπει να διέπει ένα συνδικαλιστικό φορέα και στην προώθηση προς επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Από πλευράς μας τονίζουμε ότι την "κόκκινη γραμμή" την πέρασαν άλλοι κι όχι εμείς κι ως εκ τούτου η απάντησή μας θα είναι δυναμική στην περίπτωση που επιμείνουν στην απόφαση "έξωσής" μας από τα γραφεία της Ένωσης.

Για το Δ.Σ.

          O Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ           Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια