Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνοριοφύλακες γράφουν για την κριτική στον συνδικαλισμό


Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε άρθρο του Νίκου Μπλάνη

Panagiotis Charelas Καλά θα είναι όταν μιλάει για τους συνοριακούς, να έχει ο ίδιος αντίληψη για αυτούς. Δεν είμαστε χθεσινοί στον συνδικαλισμό. Τον θυμόμαστε καλά στην ενέργεια του. Αλλά σήμερα προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει επέλθει η ομογενοποίηση του προσωπικού και έχουν αρθεί οι αδικιες !!!!
Άρα συνάδελφοι μου, τι τρέχετε στα ΣτΕ και στα ασφαλιστικά Ταμεία για αβλεψιες, νομοθετικές αστοχίες και πολλές διατάξεις που περάσανε επί εποχής του εις βάρος μας ; Τις αδικίες αυτές την "φυτέψανε" αυτοί που σήμερα από την αποστρατεία μιλάνε με τέτοια χαλαρότητα για το δίκαιο.
Και κάτι ακόμη. Κύριε Μπλάνη, .. δουλεύουμε και "κόβουμε" και χλμ.

θωμας Μποζιαρης
θωμας Μποζιαρης Πρόεδρε μήπως πρεπει να δώσουμε αναφορά στον κύριο αυτό;
Μήπως η υπουργός είδε στον Έβρο την προηγούμενη εβδομάδα την τέως Ομοσπονδία των Συνοριακων Φυλακων;
Μήπως ο κύριος Αρχηγός δέχτηκε σε σύσκεψη το πρώην ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΥΦΥ;

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΌ προσβάλει πρώτα απ'ολα τον ΑΠΛΟ Αστυνομικό-Συνοριακό Φυλακα που έχει διαλέξει από ποιον θελει να εκπροσωπειτε, όλους αυτούς τους συναδέλφους που εντάχθηκαν μέσω των ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΥΓΕΣΙΑ γιατί η ίδια Υγεσια έδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πόσο εκτιμά τους συνδικαλιστές που έχουν θέσεις και εκπροσωπούν ΕΠΑΞΙΑ τα μέλη τους αλλά και για την αναγκαιότητα Ύπαρξης της ΠΟΣΥΦΥ.


συνοριακός: Το βράδυ θα γράψω από τον υπολογιστή ότι πρέπει ώστε και ο εν λόγο αξιωματικός που είναι ανημερωτος να λάβει λίγη γνώση πάνω στο καθήκον που ειχε αναλάβει όσον αφορά την ισχύουσα νομοθεσία Ελληνική και Ευρωπαϊκή που αγνοεί???.... η' για άλλους λόγους παραφράζει!!!?.... Έχω δύο ερωτήσεις 1ον όταν ο Κ. Δενδιας προσπάθησε να προχωρήσει την κλαδοποιηση ήταν από αυτούς που αντιστάθηκαν????..... 2ον με τον κατάπτυστο Κ. Τοσκα συμπορευτηκε στην διάλυση των ΤΣΦ????...

Kontonis Bill
Kontonis Bill Ο κύριος Μπλανης θα έπρεπε να λέγεται κ. Πλάνης μιας και ότι γράφει στο άρθρο του είναι μόνο πλάνη. Και στην τελική τι τον ενδιαφέρει αυτόν; . Εν αποστρατεία δεν είναι; . Ας κάτσει με τη σύνταξη του στην άκρη . Δεν θέλουμε τη γνώση του.

Panagiotis Charelas
Panagiotis Charelas Ξέρετε συνάδελφοι πιο είναι το χειρότερο ; Για την σημερινή κατάσταση δεν φταίνε οι σημερινοί Αρχηγοι, στρατηγοί και αξιωματικοί. Φταίνε αυτοί που με υπεροπτικό ύψος αλλά και με περίσσια απαξίωση μας αντιμετώπισαν τόσα χρόνια δημιουργώντας τεράστιες ανισότητες. Αυτοί σήμερα έχουν αποστρατευτεί. Έχουν όμως δημιουργήσει συνθήκες τελείως ακατάλληλες. Και σήμερα υπάρχουν και κάποιοι από αυτήν την κατηγορία, που προσπαθούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά για κάποιους ιδιαίτερους λόγους. Αυτό είναι που μας εξοργίζει ακόμη πιο πολύ. Τα κάνατε όπως τα κάνατε, και από τον καναπέ, μας την λέτε και από πάνω.
.


συνοριακός.... Ως αποστρατος πλέον με ποια ιδιότητα γράφει όλα αυτά τα προσβλητικά, εκτός πραγματικότητας και νομοθεσίας σχόλια!???.... Ποιου εντολές εκτελεί!?....


Διαβάστε το άρθρο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια