Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπό αστυνομική προστασία ο διαιτητής Αναστόπουλος

Υπό αστυνομική προστασία φέρεται να βρίσκεται ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας dikisports.blogspot.com. Ο Έλληνας ρέφερι, που η
ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει χαρακτηρίσει «ανεπιθύμητο» στους αγώνες της και ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Προμηθέα Πατρών την προσεχή Τετάρτη (8/5), κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει φόβος για τη σωματική ακεραιότητά του, ειδικά μετά το (νέο) περιστατικό με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη.
Η πειραϊκή ομάδα έχει ορίσει γενική τιμή εισόδου το 1 ευρώ για το παιχνίδι της 26ης ημέρας του πρωταθλήματος και με δεδομένη την αναστάτωση στο φίλαθλο κοινό του συλλόγου, η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ φρονεί ότι ο Αναστόπουλος διατρέχει κίνδυνο. 
Ο διαιτητής είχε οριστεί και στον αγώνα του Σαββάτου (4/5) Χολαργός-Παναθηναϊκός, αλλά δήλωσε κώλυμα και δεν σφύριξε.
Απομένει, πλέον, να φανεί τι προτίθεται να κάνει στον αγώνα της Τετάρτης, αφού αν παραστεί στο ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός δεν αγωνιστεί, όπως έχει ενημερώσει ότι θα πράξει σε περίπτωση ορισμού των Αναστόπουλκου, Μάνου και Παναγιώτου, ο σύλλογος θα υποβιβαστεί στην Α2. 


https://www.naftemporiki.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια