Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σάμος: Επιχείρηση διάσωσης στη περιοχή φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι

Στη διάσωση ενός ατόμου, το οποίο είχε τραυματιστεί στη περιοχή φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι, προχώρησε χτες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα
Διάσωσης.

Η διάσωση έγινε από θαλάσσης, με πλωτό σκάφος της ΕΟΔ Σάμου, όπου επέβαιναν τέσσερα άτομα της ΕΟΔ  και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου.
Λόγω του δύσβατου του εδάφους απαιτήθηκαν επίπονες προσπάθειες από τους διασώστες για την προσέγγιση και μεταφορά του τραυματισμένου ατόμου στο σκάφος, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ομάδα της ΕΟΔ.
Το πλωτό σκάφος αφίχθη στο λιμάνι Καρλοβάσου στις 20:30, όπου τους ανέμενε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχος Κων/νος Δ. Φράγκος, άνδρες του Λιμενικού σταθμού Καρλοβάσου και της ΕΟΔ Σάμου.
Το τραυματισμένο άτομο, λόγω φόρτου εργασίας του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, μετακομίσθει με εντολή του Διοικητή της Π.Υ. Σάμου με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του στις 21:25 στο νοσοκομείο Σάμου.
Την επιχείρηση συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Σάμου Πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος ,σε συνεργασία με τον επικεφαλής της ομάδας ΕΟΔ Σάμου κο Καλατζή Δημήτριο και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου Ανθυποπυραγό Ζαφειρόπουλο Σπυρίδων.


πηγή: samos24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια